Interieur Jutter Speijs Amsterdam

Jutter Speijs klopte met een innovatief idee bij ons aan.  Een fatsoenlijke levensmiddelenwinkel in een hotel. Of wij het ontwerp en inbouw voor deze winkel in het NH Amsterdam Schiphol Airport Hotel op ons konden nemen. Vanaf het eerste moment waren we enthousiast omdat we nou eenmaal van vernieuwing houden.

 

In veel hotels is het mogelijk om wat producten te kopen uit een soort frisdrankautomaat. Niet echt een aantrekkelijke plek om iets te kopen. De producten zijn meestal niet bijzonder (lekker). Dit kan beter volgens Jutter Speijs omdat er wel behoefte is naar een handvol goede producten. Een hapje of een drankje op je hotelkamer is ideaal.

 

Ten eerste moet het aanbod uitgebreider en aantrekkelijker. Dit wordt opgelost door lokale producten te gebruiken die ook luxer zijn dan het huidige aanbod. Ten tweede zullen de producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Dit is onze expertise! Samen met Jutter Speijs hebben we een winkel met daarin verschillende stands ontworpen. Door het vele gebruik van hout en extra aandacht voor de afwerking is het gelukt om een compacte premium winkel te bouwen voor menig hotel.

 

In het komende jaar zullen we voor Jutter Speijs nog meer winkels in verschillende hotels verspreid door Nederland gaan ontwerpen en inbouwen.

+ Meer

Media | Interieur Jutter Speijs Amsterdam

JS Food Market_6.JPG
Jutter Speijs 2.jpeg
Jutter Speijs 3.jpeg
Bekijk alle foto's