Plaatsen beschoeiing Reeuwijk

Om de waterkant tegen afkalven en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar kunnen brengen te beschermen, heeft Arjan van Vliet hoveniersbedrijf bij een vrijstaande woning in Reeuwijk beschoeiing van FSC gecertificeerd hardhout geplaatst.

Tuinaanleg Reeuwijk

De klant woont in een vrijstaande woning aan het water in Reeuwijk en wenst een onderhoudsvriendelijke tuin. Stap voor stap wordt deze tuinaanleg door Arjan van Vliet gerealiseerd.

Beschoeiing plaatsen Reeuwijk

Voor het plaatsen van de beschoeiing heeft Arjan van Vliet hoveniersbedrijf gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd hardhout. Hiervoor is gekozen omdat deze houtsoort een lange levensduur heeft in de zure veengrond. FSC hardhout heeft een natuurlijke uitstraling en heeft bovendien weinig onderhoud nodig. FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Er wordt constant gemonitord of en waar er gekapt mag worden. Hout met een FSC-logo is volgens de richtlijnen van het FSC geproduceerd.

Plan voor Tuinaanleg Reeuwijk

Arjan van Vliet hoveniersbedrijf heeft met deze klant uit Reeuwijk een plan voor de tuinaanleg gemaakt. In het najaar van 2014 is de tuinafscheiding geplaatst in de vorm van een houten schutting. In de winter van 2014 is de beschoeiing geplaatst. Voor het voorjaar van 2015 staat in de planning het gazon van zo’n 250 m² te vervangen. In deze periode wordt er in de borders ook nieuwe beplanting geplant.

Beplantingsplan tuinman

Voor het bepalen van de meest passende beplanting is gekeken naar de mogelijkheden in de tuin en uiteraard de wensen van de klant. De hovenier van Arjan van Vliet heeft op basis hiervan besloten heesters te planten welke afwisselend zullen bloeien in de periode van april tot september. 

Wilt u ook een beschoeiing laten plaatsen in Reeuwijk door Arjan van Vliet Hoveniersbedrijf?

 Vraag vrijblijvend informatie aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

+ Meer

Media | Plaatsen beschoeiing Reeuwijk

03 Beschoeiing FSC voor zure veengrond
01 Aanleg beschoeiing FSC hardhout Reeuwijk
08 constructie beschoeiing bescherming waterkant Reeuwijk
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten