Tuinontwerp met zwemvijver villa Koudekerke

Bosman Tuinadvies heeft voor een moderne villa in Koudekerke een zeer smaakvol tuinontwerp voor een strakke tuin met zwemvijver getekend. Bijzondere details zijn de kleurrijke onderhoudsarme prairieborders en het Douglas tuinhuis met overkapping.

Tuinontwerp villa Koudekerke

Aan de wensen van de klant; een onderhoudsarme tuin in een strakke vormgeving met voldoende speelruimte, is met dit originele ontwerp volledig tegemoet gekomen. De geplaatste Douglas terrasoverkapping zorgt voor een robuust element in de tuin.

Zowel de indeling van gazon en borders in rechte vakken, als de sierbestrating en de vormbomen geven een uniek karakter aan dit strakke tuinontwerp.

Tuinbeplanting villa Koudekerke

Niet alleen de indeling van deze tuin, maar ook beplanting als de onderhoudsarme Prairieborders, zorgen alle seizoenen voor een sierlijke tuin.

In de ruime tuin is ook plaats ingeruimd voor een hoogstamboomgaard met fruit- of notenbomen die voor prachtige bloesem en vruchten zullen zorgen.

Informatie aanvragen betreffende tuinaanleg

Wanneer u ook een tuinontwerp wilt welke volledig aansluit bij uw wensen, kunt u uw gegevens achterlaten, dan neemt onze hovenier contact met u op.

+ Meer

Media | Tuinontwerp met zwemvijver villa Koudekerke

01 Aanleg boomgaard Dordrecht
02 Prairieborder Veldbloemen Dordrecht
04 Tuinontwerp zwemvijver Dordrecht
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier