Bomen rooien Boxmeer

Bomen rooien is een lastige klus. MH Hoveniers uit Venray heeft in Boxmeer bij een vrijstaande woning bomen gerooid. De opdrachtgever heeft een grote tuin van meer dan 1000 m2 met een gemiddeld onderhoud.

Overlast bomen

Bomen kunnen overlast veroorzaken door bijvoorbeeld laaghangende takken of dood hout.

De bomen stonden aan de zijkant van de woning en zijn verwijdert. Er stonden een aantal rijen met populieren met een gemiddelde doorsnede van zo’n 120 cm. Een klusje die door een echte tuin professional geklaard moet worden.

Verwijderen boomstronk

Met een hoogwerker zijn de takken verwijderd, hierna zijn de bomen gerooid. Nadat de bomen zijn gerooid blijft er een grote stam met wortelen over, ook deze hebben wij verwijdert. Met een frees zijn de boomstronken en wortelen verwijderd. Circa 30-50 cm onder de grond wordt dit weggefreesd zodat de tuin weer helemaal vlak is.

MH Hoveniers heeft de takken ter plaatse versnipperd, de opdrachtgever kon ervoor kiezen de snippers te gebruiken voor in de tuin of het hout als brandhout te gebruiken. Het laten afvoeren van het hout is ook geen probleem. Alle stammen, wortelen en andere restmaterialen zijn afgevoerd.

+ Meer

Media | Bomen rooien Boxmeer

01 Bomen rooien Boxmeer 1
04 Bomen rooien Boxmeer 4
03 Bomen rooien Boxmeer 3
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten