Kokowall Geluidsschermen Elspeet

Kokowall Geluidsschermen

De hovenier uit Elspeet, Hoveniersbedrijf Stip, heeft bij de brandweerkazerne in Elspeet Kokowall geluidsschermen geplaatst. De klant vroeg om een geluidswerende, groene afscheiding inclusief beplanting. 

Tuinadvies Elspeet

Hoveniersbedrijf Stip heeft bij de brandweerkazerne in Elspeet een afscheiding van 2 meter hoog Kokowall geplaatst.
Kokowall is een goede afscheiding om klimplanten tegenaan te laten groeien. Zo ontstaat er uiteindelijk een volledig groene wand.

Er zijn vanwege de verschillende hoeken in het perceel op maat gemaakte hoekpalen gebruikt. Het scherm verspringt hier en daar door de hoogte verschillen in het terrein.

Wat is Kokowall?

Een Kokowall geluidsscherm is een smalle afscheiding van nog geen 10cm breed, toch wordt er een hoge geluidsreductie bereikt. Deze tuinafscheiding is goed te combineren met klimplanten, waardoor binnen korte tijd een groene afscheiding ontstaat.

Een Kokowall geluidsscherm bestaat uit gegalvaniseerd stalen profielpalen en een stalen omlijsting. Deze combinatie zorgt voor een duurzaam product. De Kokowall geluidsschermen hebben een NL Groenlabel A, wat aangeeft dat de duurzaamheid zeer hoog is.

Plaatsen Kokowall geluidsscherm

Omdat de schermen zwaar zijn van gewicht. Is voor het plaatsen van de Kokowall geluidsscherm gebruik gemaakt van een minishovel met een speciale hijsklem.

Beplanting Kokowall

De klimplanten die tegen de Kokowall zijn geplant is de Hedera Hibernica. Dit is een makkelijke beplanting die snel dicht groeit en zorgt voor een goede, groene bedekking van de panelen. Het onderhoud van zowel de schermen als de beplanting is minimaal. 

+ Meer

Media | Kokowall Geluidsschermen Elspeet

Kokowall Geluidsschermen Elspeet 5
Kokowall Geluidsschermen Elspeet 10
Kokowall Geluidsschermen Elspeet 4
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten