Contrasttuin in Drunen

Contrasttuin in Drunen

In Drunen heeft Hoveniersbedrijf de Langstraat een strakke tuin ontworpen en aangelegd in een geometrische vlakverdeling en met gebruik van stoere tuinmaterialen. Contrast onstaat er in deze tuin door zowel de vlakverdeling als het gebruik van kunstgras in combinatie met levendige begroeiing.

Tuinontwerp met contrasten

Voor deze contrastrijke achtertuin is eerst een goed tuinontwerp gemaakt waar de wensen van de klant en het advies van de hovenier in verwerkt zijn. Het contrast in de tuin wordt verkregen door de verrassende combinatie van diverse tuinmaterialen en de indeling in vlakken.

Voor het gazon is gekozen voor een hoge kwaliteit kunstgras, wat in verzinkte staalstrips is gelegd zodat het grafische patroon behouden blijft. De groenblijvende beplanting met Taxushagen en grotere vormbomen zorgt er samen met de kleurrijke vaste planten voor dat het een contrastrijke levende tuin is.

Tuinmaterialen voor contrasttuin

Bij het tuinterras en de sierbestrating heeft de klant bewust gekozen voor keramische tegels. Deze onderhoudsvriendelijke terrastegels zijn namelijk kras- en vlekvrij en behouden hun mooie kleur.

De langgerekte vlonders in de tuin zijn van hard hout gemaakt en voor de houten tuinobjecten is voor grove Douglas palen gekozen. De tuinafscheiding bestaat uit een betonschutting met antraciete schotten en geïmpregneerde houten delen. 

Afspraak maken met hovenier in omgeving Drunen

Wanneer u ook een modern ontwerp voor uw tuin of terras wilt, vul dan het contactformulier in. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Contrasttuin in Drunen

Tuinontwerp 3D Drunen 1
Tuinvlonder Drunen 3
tuinvlonder Drunen 4
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten