Terras aangelegd Millingen aan de Rijn

De Groot hoveniers heeft in Millingen aan de Rijn een modern terras aangelegd. De vrijstaande woning heeft een groot terras van circa 150 vierkante meter, zowel de veranda en vlonder zijn gemaakt van hout. Een tuinontwerp voor een onderhoudsvriendelijk terras is de wens van de opdrachtgever.

Ontwerp Terras

De opdrachtgever wil meer tijd kunnen doorbrengen op zijn terras, onder de veranda en op de vlonder in zijn tuin. De Groot hoveniers heeft in samenwerking met de opdrachtgever een tuinontwerp gemaakt voor een terras, waar tot laat in de avond kan worden genoten van een mooie Nederlandse zomeravond.

Kunstgras Nijmegen

De houten veranda en houten vlonder zijn gecombineerd met kunstgras. Kunstgras zorgt voor een onderhoudsvriendelijk perceel met een natuurlijke uitstraling.

Onderhoudsvriendelijk terras Nijmegen

Als solitaire heester is een meerstammige schaalvormige Photinia geplaatst. De langwerpige bakken zijn gevuld met blauwe hortensia's die in de zomer zorgen voor een uitbundige bloemenpracht. Om in de winter ook een groene structuur te behouden zijn de bloembakken verder gevuld met groenblijvende bodembedekkers.

Terras met waterelement

Het meest opvallende aan deze tuin is het waterelement. Doormiddel van een aluminium vijverbak met een Ecopomp Pontec is een vijver op het dakterras gecreëerd. Dit waterelement geeft het dakterras een zeer exclusieve uitstraling. Er is een tuinafscheiding gecreerd door middel van aluminium plantenbakken. De bakken zijn gevuld met een Prunus Lusitanica, een groenblijvende Portugese laurier. Als afwisseling is een moderne haardhoutopslag geplaatst, de opslag is op maat gemaakt van aluminium.

Tuinmeubelen en Verlichting Millingen aan de Rijn

In de tuin zijn zitplekken gecreëerd met witte aluminium sokkels. De gehele tuin is voorzien van sfeervolle In-lite verlichting. Spots in de traptrede, verlichting in de vijver en de soliataire heesters staan 's avonds mooi in de schijnwerpers en worden daardoor bijzondere blikvangers.

+ Meer

Media | Terras aangelegd Millingen aan de Rijn

10 Veranda en terras Millingen aan de Rijn 1
02 Groot modern terras Millingen aan de Rijn
07 Luxe tuinontwerp Millingen aan de Rijn
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier