Tuinterras aanleg Apeldoorn

In Apeldoorn heeft Hoveniersbedrijf Stip een bestaande betegeling vervangen voor een sfeervol en onderhoudsvriendelijk terras. Indien u ook een terras overweegt wat mooi aansluit op uw tuin, laat u dan inspireren door dit project.

Terrasontwerp Apeldoorn

Er is voor de aanleg van dit terras gekozen voor een betontegel in verschillende maten welke in wildverband zijn gelegd. Deze duurzame tegels sluiten goed aan op de groene omgeving rondom het terras.

De beplanting van het terras bestaat uit reeds bestaande bloembakken die door Hoveniersbedrijf Stip opnieuw gevuld zijn met zorgvuldig gekozen tuinplanten.

Bestrating terrasontwerp Apeldoorn

Voor het bestraten van het terras is bewust gebruik gemaakt van een duurzame betontegel van het type GeoArdesia Riviera met een toplaag die bestaat uit natuurlijke materialen die kleurecht zijn.

Na het leggen van de tegels is het geheel afgewerkt met een drainerende voegmortel, waardoor het voegwerk onderhoudsvrij is.

Informatie over tuin of terrasaanleg in uw omgeving

Wanneer u ook een smaakvolle aanleg van uw tuin of terras wilt, dan kunt u uw gegevens achterlaten. De hovenier uit uw omgeving zal dan contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Tuinterras aanleg Apeldoorn

03 file_9fd463992a41ac2584d05060e2af6688
01 Tuinterras appartement Apeldoorn
02 Zijaanzicht tuinterras Apeldoorn
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier