Van tuinadvies tot tuinaanleg Oostkapelle

In Oostkapelle heeft Bosman Tuinadvies rondom een vrijstaande woning de complete tuinaanleg verzorgd, de prachtige tuin is nu geheel in harmonie met de omgeving. In het nieuwe tuinontwerp is de Magnolia behouden en gesnoeid, de opgekroonde Magnolia is nu een échte blikvanger voor deze uniek aangelegde tuin.    

Tuinaanleg in harmonie met de omgeving

De klant wenst een tuinontwerp geheel in stijl met de woning en omgeving. De hoveniers van Bosman Tuinadvies hebben daarbij geadviseerd. De nieuwe grindpaden sluiten nu mooi aan op het grind van de oprit. Voor deze paden is Limburgs Grind van 8-16 mm op water doorlaatbaar Geotextiel aangebracht. Voor de kantopsluiting is gekozen voor het roestkleurige Cortenstaal, wat een mooi contrast vormt met het witte grind.

De bestaande Ligusterhagen vormen een stijlvolle tuinafscheiding. Bosman Tuinadvies heeft deze vakkundig terug geknipt, waardoor deze weer de goede vorm heeft. Een speelse afscheiding wordt gevormd door de plaatsing van een stapelmuurtje en Kastanje tuinpalen. Deze palen vormen een doorkijkje, en zijn een verwijzing naar de paalhoofden op het strand. Het halfrond gevormde muurtje is opgetrokken uit Granuwall Stapelblokken. 

Aanleg beplanting tuin Oostkapelle    

De beplanting voor de groene tuin bestaat onder andere uit groenblijvende elementen in de vorm van Taxuszuilen, deze zijn op de gewenste hoogte geplant. Er zijn vierkante blokken aangelegd van Taxus. Deze geven ook in de winter een duidelijke structuur aan de tuin.

Naast de bestaande Magnolia is er gekozen voor rozenperken met de witte ‘Marie Pavie’ rozen. In deze bloemperken verschijnen in het voorjaar de smaakvolle paarse bloemen van de sier-uien Allium Globemaster. Ook is er een mix van diverse sfeervolle planten toegepast zoals de Heuchera ‘Rachel’, Agastache ‘Blue Fortune’, Verbena bonariensis en Hydrangea aspera.    

Contact met Bosman Tuinadvies voor uw tuinaanleg?  

Laat uw gegevens achter. Onze hovenier neemt binnen twee werkdagen contact met u op. 

+ Meer

Media | Van tuinadvies tot tuinaanleg Oostkapelle

07 Tuinpalen Oostkapelle
05 Tuinafscheiding door middel van Kastanje palen
03 Tuinaanleg sierbestrating Oostkapelle
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten