Hovenier voor Tuinaanleg in Deurne

De vrijstaande woning in Deurne heeft rondom het huis een tuin van circa 350m². De hoveniers van De Groot Hoveniers kregen de opdracht om van deze traditionele tuin een moderne tuin te maken.

Onlangs is de woning compleet gemoderniseerd. De grote woonkamer is voorzien van lounge meubelen, een ruime woonkeuken om samen te koken, en een werkplek met uitzicht op de ruime tuin. Nu was het tijd om ook de ruimte rondom het huis van onderhoud te voorzien. Door middel van een intensieve tuinaanleg en tuinonderhoud is de tuin, geheel volgens het tuinontwerp, helemaal aangepast aan de uitstraling van het huis. 

Hovenier voor tuinaanleg Deurne

Het nieuwe ontwerp werd een modern tuinontwerp passend bij de vernieuwde woning. Er zijn diverse terrassen gecreëerd, waarvan er twee overdekt zijn. Aan de gevel van de woning is een terras aangelegd met loungemeubelen. De eettafel bevindt zich achterin de tuin onder de tweede veranda. De derde zit plek is gesitueerd rondom de houtkachel. Een heerlijke plek om van de lange zomeravonden te genieten.

Vijver als waterspiegel

De waterspiegel met een mooie waterspuwer als blikvanger ligt centraal in de tuin. Water zorgt voor leven en rust in de tuin. De waterspiegel vormt de verbinding tussen binnen en buiten, tussen de diverse terrassen en met de natuur. Voor het aanleggen van de vijver is een rubber folie gebruikt. Water zorgt voor leven en rust in de tuin. Voor het aanleggen van de vijver is een rubber folie gebruikt. De bijzondere pergola zorgt voor voldoende schaduw en is daardoor een mooie plek voor verkoeling tijdens warme zomerse dagen.

Beplantingsplan door hovenier in Deurne

De beplanting bestaat uit siergrassen, bodembedekkers en diverse solitaire heesters. De solitaire heesters zorgen voor een luxe uitstraling van de tuin. De klimplanten klimmen vanuit de grond naar boven in de pergola en komen pas aan de bovenzijde in het zicht. 

Sierbestrating en Tuinafscheiding Deurne

De sierbestrating voor de terrassen bestaat uit MBI Geostenen, Geoantia dikformaat klinkers en Geosenza Travatino 80x40 tegels. De tegels zijn kleurvast, vuil werend en blijven daardoor jaren lang mooi in de tuin. De tuinafscheiding is gemaakt van kunststof planken en hebben een robuuste uitstraling. Voor de schutting is een haag van siergrassen geplant. De schuifpoort is gemaakt van red ceder hout en is met lak op kleur gebracht.

Tuinverlichting op maat

In de gehele tuin heeft De Groot Hoveniers ledverlichting verwerkt. Inbouw spots, sentina in de grond. In de vijver gebruiken we een Sub voor het aanlichten van de brievenbus. De solitaire heesters worden uitgelicht d.m.v. een scope. De verhoogde borders, de pergola, de houtkachel en de vijverwand zijn gemaakt van het materiaal Corten. Corten is een staalsoort met een roestige uitstraling.

+ Meer

Media | Hovenier voor Tuinaanleg in Deurne

02 Ledverlichting tuin
09 Vijver en waterpartij Deurne
05 Sierstrating hovenier Deurne
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten