Aanleg moderne tuin in Helmond

WVS Hoveniers heeft in Helmond in samenwerking met een particuliere klant een strakke moderne tuin aangelegd. Deze tuin is speels ingericht met een stukje gazon voor de hond. Het gaat om zowel de voor- als achtertuin bij een twee-onder-een-kapwoning in Helmond.

Beplanting moderne tuin

In de moderne strakke tuin is een stukje gazon aangelegd voor de hond, zodat deze daar heerlijk kan spelen. Verder is er qua beplanting gekozen voor Leiplatanen om de inkijk van de achterburen te verminderen. Vroeger werden Leibomen vooral bij boerderijen geplaatst om de zon en de wind te breken. Leibomen worden nu veel toegepast als natuurlijke schutting om het zicht van de huizen rondom weg te nemen. Ook zijn er hagen, vaste planten en heesters gepland.

Sierbestrating en tuinafscheiding

Voor de tuinafscheiding is gekozen voor een schutting die bestaat uit een antraciet betonnen frame met houten schotten daartussen.

Voor de sierbestrating is gebruik gemaakt van de robuuste trommelsteen Stonehedge. Deze nostalgische siersteen past goed in de sfeer van de tuin. Stonehedge stenen zijn door en door gekleurd en zeer geschikt voor intensief gebruik.

De stenen schaal met fonteintje zorgt voor een speels element en zal zowel door de hond als tuinvogels gewaardeerd worden!

Contact met hovenier in omgeving Helmond

Wanneer u ook zo een uniek ontwerp voor uw tuin en terras wilt, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Aanleg moderne tuin in Helmond

01 a tuinfontein helmond
04 d tuinterras helmond
02 b terras helmond
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten