Tuinontwerp Rijswijk met pergola en veranda

In Rijswijk heeft Diemel Groenvoorziening een prachtige sfeervolle tuin opgeleverd. Zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg zijn door Diemel Groenvoorziening, in overleg met de klant, tot stand gekomen. Dit heeft geleid tot een natuurlijk ogende tuin met bloeiende beplanting en een prachtig terras.    

Beplanting tuinaanleg Rijswijk

Deze achtertuin op het zuiden vangt veel zonlicht. De wens van de klant was dan ook een natuurlijke tuin met voldoende schaduw. Daarom heeft Diemel Groenvoorziening ervoor gekozen om juist beplanting in te zetten voor mooi getemperd licht in de tuin. Er zijn o.a. diverse bomen gepland die voor schaduw, uitstraling en een aangename temperatuur zorgen.

Ook de klimplanten die tegen de schutting opgroeien zorgen voor een diffuus tuinlicht, zonder dat de tuinafscheiding geheel gesloten is.
Verder is er voor planten gekozen met verschillende bloeiperiodes, zodat de tuin het hele jaar rond een prachtige uitstraling heeft.    

Sierbestrating en tuinterras in Rijswijk    

Tegen de woning is een tuinterras aangelegd die geheel in harmonie is met de omgeving. Het terras is gemaakt van vlonders met daarboven een smaakvolle terrasoverkapping. Het zonnescherm wat voor deze tuinoverkapping is gebruikt laat prachtig diffuus licht door met een warme gloed.

In plaats van een gazon is er in de tuin gekozen voor een organische sierbestrating van Flagstones. Dit zijn natuurstenen die ieder een unieke vorm hebben. Dit komt doordat de stenen gespleten worden uit gelaagd gesteente. De natuur heeft naast de organische vorm ook kleuraccenten aangebracht, die deze stenen hun natuurlijke uitstraling geven. De Flagstone bestrating wordt in deze tuin mooi onderbroken door diverse borders met beplanting als siergrassen.    

Informatie aanvragen over tuinontwerp tuinaanleg in Rijswijk    

Wanneer u ook een tuinontwerp en tuinaanleg wilt welke volledig  aansluit bij uw wensen, kunt u hier uw gegevens achterlaten, dan neemt deze hovenier contact met u op.    

+ Meer

Media | Tuinontwerp Rijswijk met pergola en veranda

06 Tuinontwerp veranda Rijswijk
01 Beplanting tuin Rijswijk
03 Tuinontwerp Rijswijk
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten