Tuinaanleg levende tuin in Kaatsheuvel

Hoveniersbedrijf De Langstraat heeft voor een particuliere klant in Kaatsheuvel een sfeervolle levende tuin aangelegd waar het goed vertoeven is voor zowel de bewoners als de natuurlijke fauna. De tuin, beplanting, vijver en het terras vormen een harmonieus geheel met de omgeving.

Aanleg Levende Tuin

Een Levende Tuin is een tuin waar het prettig toeven is voor mens en dier en waarbij de inrichting goed is voor het milieu. Zowel de vissen in de vijver, als de vogels en vlinders zullen zich in deze levende achtertuin thuis voelen.

Het sfeervolle terras wat met staptegels doorloopt over de strakke vijver, zorgt voor een heerlijk beschutte plek van de tuin te kunnen genieten. De diverse hoogteverschillen in deze levende luin geven de het geheel een speels karakter.

Beplanting tuin Kaatsheuvel

De borderopbouw met vaste planten zorgt ervoor dat deze Levende Tuin ieder seizoen weer een prachtige uitstraling heeft. De verschillende planten die afgewisseld worden met smaakvolle heesters, voorzien de tuin het hele jaar door van groei, bloei en kleur.

De beplanting in de vijver past geheel in de sfeer van de tuin en zorgt ook voor een aangenaam verblijf voor vissen en andere vijverbewoners. De vijver heeft een natuurlijk evenwicht en heeft daardoor weinig onderhoud nodig.

Contact hovenier in omgeving Kaatsheuvel

Wanneer u ook een smaakvolle aanleg van uw tuin of terras wilt, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

 

 

+ Meer

Media | Tuinaanleg levende tuin in Kaatsheuvel

01 Betonnen Tuintegel Kaatsheuvel
04 Vijveraanleg Kaatsheuvel
03 Staptegels Beton Kaatsheuvel
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten