Sierbestrating tegels Almere

Warners Huis en Tuin is niet alleen een ervaren hovenier maar verzorgt daarnaast ook uw sierbestrating. In het rondom de omgeving Almere zijn wij dé hovenier die u kunt bereiken voor uw tuinaanleg.

Er is een tuinontwerp gemaakt voor de woning in Almere, waarin de wensen van de opdrachtgever zijn verwerkt. De belangrijkste wensen waren een onderhoudsvriendelijke tuin met een vijverbak.

Stratenmaker Almere

De sierbestrating bestaat uit tegels en getrommelde betonstenen. Dit was reeds bestaande bestrating. In het nieuwe tuinontwerp is de huidige bestrating hergebruikt. Als stratenmaker zijn wij ervaren in het werken met zowel nieuwe als oudere materialen.

Hergebruiken oude bestrating

Het hergebruiken van uw oude bestrating is een milieuvriendelijke en voordelige oplossing. Door uw oude bestrating schoon te maken en een nieuwe plek te geven in uw tuinontwerp of te combineren met nieuwe tegels creëert u een geheel nieuwe sfeer. Warners Huis en Tuin bedenkt regelmatig creatieve oplossingen voor het recyclen van uw oude materialen. Zo kunt u de oude bestrating niet alleen gebruiken voor uw terras of tuinpad maar ook om bijvoorbeeld een muurelement mee te metselen of plantenborders van de maken.

Terrasoverkapping

Achterin de tuin staat een prachtig tuinhuis met daaraan een terrasoverkapping. Onder de overkapping zijn de tuinmeubelen geplaatst. Voor het tuinhuis zijn leilindes geplaatst, dit zijn bomen die oorspronkelijk werden gebruikt tegen vliegen en muggen en daarnaast voor schaduw zorgden in de woning. Tegenwoordig worden leilindes voornamelijk toegepast voor het creëren van extra privacy.

Vijver Almere

In plaats van het uitgraven van de vijver is er een vijverbak geplaatst. De gemetselde bak is bekleed met Ecolan folie, dit is een vijverfolie met een lange levensduur. Als rand heeft de vijver een spottedblue afdekrand.

Meer informatie over het hergebruiken van uw oude bestrating of andere tuinmaterialen? Vraag vrijblijvend informatie op, wij helpen u graag verder!

+ Meer

Media | Sierbestrating tegels Almere

03 Sierbestrating tegels Almere 3
01 Sierbestrating tegels Almere 1
06 Sierbestrating tegels Almere 6
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten