Bamboe vlonder Ermelo

Hoveniersbedrijf Stip is een bekende hovenier in de regio Ermelo. Bij een woning in de buurt is een Bamboe vlonder aangebracht.

Tuinwensen klant

De klant woont in een prachtige vrijstaande woning in Ermelo en vroeg om een vlonder met een natuurlijke uitstraling gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast is het belangrijk dat de vlonder zo min mogelijk onderhoud vraagt.

Tuinadvies Ermelo

Na de wensen en mogelijkheden te hebben bekeken is er gekozen voor een bamboe vlonder. Een bamboe vlonder heeft een natuurlijke uitstraling, daarnaast is bamboe qua productie en levensduur een duurzaam product (duurzaamheidsklasse 1).

Onderhoudsvriendelijke vlonder

Door het oppervlak van bamboe hecht groene aanslag niet zo gemakkelijk aan de vlonder. Hierdoor is de vlonder onderhoudsvriendelijker dan een grove, hardhouten vlonder.

Vlonder plaatsen

Voor het plaatsen van de vlonder is eerst een prefab onderconstructie gemaakt. Hierna zijn de vlonderplanken met RVS clips vastgezet. Door het gebruik van deze clips kan dit vrijwel onzichtbaar en krijgt u dus geen lelijke schroef gaatjes. Voor de luxe afwerking zijn de hoeken van de vlonder in verstek gezaagd.

Wat is bamboe?

Bamboe is een duurzaam product wat zeer geschikt is om een vlonder van de maken. Bamboe groeit snel en ook na het kappen groeit het snel weer aan.

 

+ Meer

Media | Bamboe vlonder Ermelo

05 Bamboe vlonder Ermelo 5
03 Bamboe vlonder Ermelo 3
07 Bamboe vlonder Ermelo 7
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten