Tuinaanleg Den Haag in harmonie met duinen

Een tuinontwerp en tuinaanleg voor een weelderige tuin met een natuurlijke uitstraling, helemaal in harmonie met de nabijgelegen duinen. Met dit verzoek zijn de hoveniers en tuinarchitect van Diemel Groenvoorzieningen aan de slag gegaan. Onze tuinmannen hebben de tuin met een oppervlakte van meer dan 1000m2 rondom het vrijstaande huis aangelegd naar het gedetailleerde tuinontwerp. De natuurlijk ogende tuin is door de diep groene kleur van de bomen en struiken in combinatie met de paarse tinten van de bloemen en vaste planten helemaal in de sfeer van de omgeving aangelegd. De tuin met bloeiende beplanting creëert bovendien privacy en beslotenheid voor de bewoners door de aanleg van de groenblijvende haag.

Tuin aangelegd bij vrijstaande woning

De gehele tuin is door onze hoveniers vakkundig aangelegd en voorzien van beplanting, grondwerk, en sierbestrating. Voor de afscheidingen is gebruik gemaakt van hagen, op deze manier zorgt de afscheiding voor privacy met een natuurlijk effect. Door de keuze van de beplanting heeft de tuin een frivole uitstraling en een uiterst weelderig en vrolijk effect. De beplanting in de tuin wordt besproeid door de automatische sproei-installatie, de bloemen, struiken en bomen kunnen hierdoor het hele jaar zorgeloos groeien en bloeien, het perceel vraagt om een gemiddeld tuinonderhoud.

Sierbestrating voor tuinaanleg Den Haag

Voor de aanleg van dit perceel zijn grote rechthoekige gebakken klinkers voor de sierbestrating gekozen, het tuinpad is opnieuw aangelegd en voorzien van grind. Voor de oprit en de entree is gebruik gemaakt van nidaplast platen. Deze witte kunststof platen met honinggraat profiel wordt op het zandbed gelegd en gevuld met grind of split. Door deze toepassing ligt het grind of split vast en wordt de druk verdeeld zodat het grote belasting kan verdragen zonder dat er (auto)sporen worden gereden. Door de fraaie overkappingen en veranda in de tuin kan men ook in de avonduren of als de weersomstandigheden even tegenzitten genieten van de sfeervolle tuin.

Uw tuinaanleg laten verzorgen door Diemel Groenvoorziening in Den Haag?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

 

+ Meer

Media | Tuinaanleg Den Haag in harmonie met duinen

06 Tuinaanleg met hagen geven sfeer van strand
08 Tuinaanleg vaste planten tussen rechthoekige tuintegels
01 Nieuw tuinpad van grind aangelegd
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605