Vacature Werkplaatstimmerman Tubbergen

07 February 2017

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een werkplaatstimmerman/ machinaal houtbewerker voor onze opdrachtgever in Tubbergen. Naast reguliere timmermanswerkzaamheden betreffen de werkzaamheden ook werken op conventionele machines (afkorten, schaven, lintzaag etc) , maar ook op CNC machines. Het betreft werk voor lange duur wanneer het werk wederzijds bevalt.

Eisen

Wat vragen wij: - Relevante werkervaring als werkplaatstimmerman/ machinaal houtbewerker. - Woonachtig in Twente. - Bij voorkeur opleiding werkplaatstimmerman/ machinaal houtbewerker afgerond.

Plaats:

Tubbergen

Sector:

Bouw, vastgoed

Opleidingsniveau:

MBO/ MTS

Dienstverband:

Fulltime

Reageren op deze vacature

Gerelateerde vacatures

Machinaal Houtbewerker / Werkplaatstimmerman / Montage

Den helder
Fulltime
LBO/ LTS

Bij één van onze relatie in Den Helder hebben wij de volgende mogelijkheden:- Machinaal Timmerman- Werkplaats Timmerman- Montage TimmermanDenk jij in aanmerking te komen voor één van deze vacatures neem dan gelijk contact met ons op!

Bekijk

Machinaal houtbewerker/Werkplaatstimmerman (m/v)

Roelofarendsveen
Fulltime
MBO/ MTS

Jij gaat samen met jouw collega's kozijnen, ramen, schuifpuien produceren op aanvraag. Je produceert dit met behulp van houtbewerkingsmachines, zagen, beitels en boren. Het draait om maatwerk en vakmanschap. Jij krijgt de opdracht en verzamelt vervol...

Bekijk

Werkplaatstimmerman gezocht

Rijssen
Parttime
MBO/ MTS

Voor een relatie zijn wij per direct opzoek naar een werkplaatstimmerman. De werkzaamheden zijn in dagdienst en zullen bestaan uit het afmonteren van kozijnen.

Bekijk

Werkplaatstimmerman

Almelo
Fulltime
MBO/ MTS

Voor onze opdrachtgevers (omgeving Almelo) zijn wij op zoek naar werkplaatstimmermannen. Het betreft met name de montage van deur en raam kozijnen en werkzaamheden in de machinale houtbewerking. Jouw sollicitatie wordt het snelst in behandeling geno...

Bekijk
Terug naar overzicht