Vacature Administratief medewerker Rotterdam

14 March 2017

Functieomschrijving

Als administratief secretarieel medewerker draag je zorg voor het registreren van basisgegevens over opleidingen, opleiders, opleidingslocaties en deelnemers in het opleidingsregistratiesysteem. Contacten onderhouden (telefonisch/mail/via systeem) met opleiders en partners over boekingen, annuleringen, verplaatsingen, afmeldingen etc. van opleidingen en trainingen. Of te wel de totale administratieve afhandeling van de opleidingsaanvragen.

Eisen

Administratief medewerker met ervaring op een PO afdeling - 2 a 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;- Flexibel, Organisatievermogen, Klantgericht.- Voorkeur voor kandidaten die ervaring hebben met opleidingsmanagement systemen - Kennis van en ervaring met Outlook.- Afgeronde MBO Opleiding- Werktijden van 08:00 tot 15:45 (bespreekbaar)Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco Regio Rotterdam, telefoonnummer (010) 201 03 70. Referentienummer van deze vacature: 253201711002.

Plaats:

Rotterdam

Sector:

Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau:

MBO/ MTS

Dienstverband:

Fulltime

Reageren op deze vacature

Gerelateerde vacatures

Ondersteunende HR Administratief mw.

Eindhoven
Fulltime
MBO/ MTS

Voor een internationale logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een ondersteunende HR Administratief medewerker. Als HR Administratief medewerker ben je ondersteunend aan de HR afdeling. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk vo...

Bekijk

Administratief Medewerker

Rotterdam
Parttime
MBO/ MTS

De werkzaamheden voor deze functie betreft vooral het verwerken van data. Data-entry: het invoeren en controleren van gegevens omtrent de verzekeringen. Als administratief mederwerker werk je vooral op eABS (beurssystemen) UCIS (mainframe beurs).

Bekijk

Administratief Medewerker team LSR

Utrecht
Parttime
MBO/ MTS

De medewerker LSR is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het landelijke selectietraject van rechters en raadsheren, onder meer door het opstellen van een planning, het verwerken van selectiegegevens en het informeren van kandidaten en ge√Įnter...

Bekijk

Secretarieel administratief medewerker (26 uur)

Zeist
Parttime
MBO/ MTS

Plannen van scholingen, trainers erover mailen en presentie lijsten bijhouden. Algemene werkzaamheden administratief op het gebied van opleidingen.

Bekijk
Terug naar overzicht