Bouwbedrijf Cees de Nieuwe

De onderneming is 5 jaar geleden begonnen met een klein team van vaste medewerkers, daaromheen heeft zich in de loop der tijd een groep zzp'ers gevormd die al naar gelang de aard van de opdracht hun expertise inzetten. Voordeel van deze vorm van organisatie is dat we voor ieder deelgebied de beste vakmensen kunnen selecteren en hierdoor als een soort filter functioneren. Ook is de voortgang van de werkzaamheden hiermee gegarandeerd.

Doelstelling van onze onderneming

Wij renoveren en verbouwen woonhuizen met veel aandacht voor stijl en details. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en materialen om een zo duurzaam mogelijk product op te leveren.

Renovatie, Restauratie, Installatie

Bouwbedrijf Cees de nieuwe levert een totaalconcept van bouwtekening en het aanvragen van een bouwvergunning tot en met het ophangen van de verlichting. Naast het realiseren van een totale renovatie zijn wij ook beschikbaar voor het maken of renoveren van een dakopbouw, pannen- en platte daken, badkamers, serres, kozijnen, ramen en deuren. Ook het isoleren van vloeren en daken behoort tot de mogelijkheden.

+ Meer
Bouwbedrijf Cees de Nieuwe

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Aannemer Bouwbedrijf Cees de Nieuwe

Geen gerelateerde projecten gevonden.