Badkamer Roosendaal Oud Gastel

Badkamers outlet met de scherpste aanbiedingen

Voor badkamers moet u bij Sanitairtotaal zijn. We hebben alle sanitaire producten in huis tegen de scherpste prijs. U heeft keuze uit een ruim assortiment voor verschillende stijlen. Badkamermeubels, stoomcabines, baden, toiletten, douches en diverse andere sanitair producten  vindt u online in de webshop. Sanitairtotaal; de badkamerspecialist met oog voor prijs en klantvriendelijkheid.

Showroom

Sanitair online shoppen doet u op Sanitairtotaal.nl! Wilt u liever persoonlijk advies op maat? Bezoek onze showroom. Onze ervarenspecialisten met ongekende productkennis ontvangen u graag en adviseren u persoonlijk wat het beste past bij u. Geen vraag blijft onbeantwoord!

Badkamerinspiratie

Welke badkamer past bij u? De inrichting en stijl horen te passen bij uw woning en persoonlijkheid. We spelen graag in op wat u belangrijk vindt. Voor elke stijl kunt u terecht in onze online winkel. Van luxe tot budget en van design tot landelijk of klassiek is bij ons mogelijk. Sanitairtotaal biedt u de keuze uit diverse artikelen om mooie en moderne badkamers te creëren. Tot aan de accessoires kunt u de stijl doorvoeren. Ontbreekt het u aan inspiratie? We helpen u graag om de juiste stijl te vinden en de daarbij passende producten te kiezen.

 

Luxe & modern

Een wellness centre creëren in uw eigen woning. Maak een plek waar u totale ontspanning ervaart! Badkamers worden niet meer alleen gezien als een plek om te wassen. Met de vele luxe producten zoals een stoomcabine of whirlpool tovert u de kamer eenvoudig om in een modern wellness paradijs. Hoe richt u het in?


Design badkamers

Spreken woorden als eenvoud en oog voor details u aan? Kies dan voor de stijl design!Om een design look terug te laten komen kunt u kiezen om materiaal en vormgeving op elkaar af te stemmen of hetzelfde te laten uitvoeren. Dit is erg vernieuwend. Graag adviseren we hoe u deze stijl creëert.

Landelijke badkamers

Passen natuurlijke materialen en patronen meer bij u? Dan is een landelijke inrichting hetgene voor u. Landelijk kenmerkt zich sterk door het gebruik van steen-, hout- en beton elementen. Daarbij vindt u organische en gebogen vormen terug in de producten en accessoires. Met een aantal accessoires kunt u deze look toepassen!

Klassiek

De klassieke stijl is goed te herkennen aan de randjes en versieringen. Hier wordt veel aandacht aan besteed. In deze stijl ziet u vaak een hangende wastafel terug. Materiaal dat goed bij klassiek past is keramiek. De klassieke stijl kunt u al eenvoudig creëren met vier artikelen van Sanitairtotaal.


Goedkoop & budget

Voor weinig geld toch kwaliteit? Dat is mogelijk! Budget badkamers kenmerken zich door een sterke prijs kwaliteitsverhouding. De gekozen producten zijn over het algemeen goedkoop vergeleken met een design of luxe producten. Voor u hebben we speciaal een aantal unieke producten samengesteld.

+ Meer
Volg ons op
Badkamer Roosendaal Oud Gastel

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Badkamer Sanitairtotaal

Geen gerelateerde projecten gevonden.