Kroneman Interieurs, dé binnenhuisarchitect in Utrecht en omgeving

Kroneman Interieurs verzorgt als interieurarchitect in Utrecht het ontwerp van uw interieur en de uitvoering daarvan. Wij doen dat vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de uiteindelijke oplevering. Het enige wat we van u als klant vragen is goed na te denken over uw wensen en die met ons te delen. Voor de rest regelen wij alles van begin tot eind, uiteraard wel steeds met uw goedkeuring.

We beginnen altijd met een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Vaak wordt er al tijdens dit gesprek druk geschetst om de eerste ideeën in beeld te brengen. Als we besluiten met elkaar in zee te gaan, ontvangt u binnen enkele dagen de eerste schetsontwerpen. Doorgaans zijn dat twee alternatieven, die we dan samen bespreken om de juiste richting voor het uiteindelijke ontwerp te bepalen.

EINDELIJK THUIS!

De basis van plezierig wonen is je thuis voelen in je eigen huis. De inrichting is veelal persoonlijk en vertelt iets over uw identiteit en leefwijze. Kroneman Interieurs hanteert een woonanalyse waarbij we enerzijds uw huidige leefpatroon in kaart brengen. Anderzijds kijken we met een bouwkundig oog naar de verblijfsruimtes om te zien of we met een aanpassing het woongenot kunnen vergroten.

Persoonlijk contact en een goede communicatie zijn hierbij van groot belang. Om dit te stimuleren werken wij met één aanspreekpunt, die uw belangen behartigt. Alle werkzaamheden worden stap voor stap vakkundig begeleidt tot aan de oplevering. Ons streven is om altijd tot een oplossing te komen die ú aanspreekt. Ons motto luidt daarom: Eindelijk thuis!

MEUBELS OP MAAT in Utrecht en omgeving.

Kroneman Interieurs levert en plaatst meubels op maat in Utrecht en omgeving. Als interieurarchitect ontwerpen wij ook meubels op maat als de in te richten ruimte daarom vraagt. Deze meubels worden voor ons vervaardigd door een meubelmaker die werkelijk perfect werk aflevert. Omdat wij de meubels rechtstreeks van hem afnemen, kunnen we de prijs voor deze maatmeubelen laag houden. Als klap op de vuurpijl worden de meubels ook nog eens razendsnel geleverd. Ze kunnen al binnen zeven weken na bestelling bij u in huis staan!

De functionaliteit van ons ontwerp, het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap waarmee ze gemaakt worden staan garant voor perfecte meubels, op maat gemaakt voor uw interieur.

Omdat wij al onze projecten van begin tot eind zelf begeleiden, zijn wij aanwezig als de meubels worden afgeleverd en geplaatst. Op die manier zijn wij direct aanspreekbaar en in staat om eventuele problemen op te lossen.

Wilt u meer weten over de levering van meubels op maat in Utrecht en omgeving door Kroneman Interieurs? Vul dan het contactformulier op de website in of bel 085-2081604. Wij geven u graag alle informatie en staan klaar om u te adviseren.

PROJECTBEGELEIDING 

Ontzorgen: dat is het kernwoord bij de projectbegeleiding inUtrecht en omgeving door Kroneman Interieurs. Als u met ons in zee bent gegaan voor het ontwerpen van uw interieur en de uitvoering daarvan, begeleiden wij de werkzaamheden van begin tot eind. Alle zorgen nemen wij u uit handen, van het aanvragen van vergunningen tot het overleg met onderaannemers en leveranciers.

 

 

+ Meer
Volg ons op

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.