CV installateur Nieuwenhuizen & INZ

Technisch installatiebureau Nieuwenhuizen B.V. is een familiebedrijf, wat nu wordt geleid door F. Nieuwenhuizen die wordt bijgestaan door een vast team van vakkundige medewerkers. Marco Hakhoff en Juriaan van der Prijt zijn de contactpersonen voor dit gerenommeerde installatiebedrijf dat vooral opereert in de omgeving van Haarlem. Vele huizen en gebouwen van zowel particulieren als bedrijven zijn in deze regio voorzien van op maat gemaakte en zeer professioneel aangelegde CV installaties.

De nieuwste technieken en materialen worden ingezet om uw woning of bedrijf op duurzame wijze van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te voorzien. Er zijn vele soorten CV ketels in de handel. Nieuwenhuizen B.V. werkt alleen met kwaliteitsketels die een A-label hebben.  Bijvoorbeeld Nefit, Atag en Remeha. Naast deze HR ketels heeft F. Nieuwenhuizen ook een voorkeur voor het installeren van de hybride Warmtepomp. Deze innovatieve Warmtepomp verwarmt met een COP5 uw woning en tapwater op een duurzame wijze. De energie wordt gewonnen uit aarde, water of lucht die ‘gratis’ voorhanden is. Op de langere termijn is dit dan ook een kostenbesparende investering.

Door het scheiden van afval en de minimale vervoerskilometers (lokale klanten en medewerkers) is Installatiebureau Nieuwenhuizen B.V. zelf ook bewust duurzaam in zijn werkproces. 

Service, kwaliteit en garantie bij installatie

Voor Nieuwenhuizen B.V. staan kwaliteit, service en garantie voorop. Bij een opdracht van een klant wordt daarom eerst op locatie de gehele situatie betreffende isolatie en installatie bekeken. Op deze manier kan Nieuwenhuizen B.V. het beste adviseren over de mogelijkheden en wat de meest duurzame oplossing voor de klant is. Door het vooronderzoek en de keuze voor de beste materialen kan F. Nieuwenhuizen u een goede garantie voor de toekomst bieden. Naast kwaliteit en garantie biedt het installatiebureau ook een 24 uur-service voor zijn klanten uit de regio. Wanneer er sprake van ernstige storing of overlast, zijn de monteurs 24 uur per dag bereikbaar. Veiligheid gaat voor alles bij de aanleg en het onderhoud van uw CV en warmwatervoorziening.

Technisch Installatiebureau Nieuwenhuizen B.V. heeft de SEI-Erkenning (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) door de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) ontvangen. Hiervoor zijn diverse diploma’s en aantoonbare competenties nodig op het gebied van installatie. Daarnaast worden de vakkundige monteurs van Nieuwenhuizen B.V. worden jaarlijks bijgeschoold in de nieuwste technieken betreffende CV installatie.

Als installatiebedrijf is Nieuwenhuizen B.V. voornamelijk werkzaam in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout en Bentveld. De opdrachten variëren van de aanleg van een badkamerradiator tot een geavanceerde luchtbehandelingsinstallatie voor een bejaardentehuis. Technisch Installatiebureau Nieuwenhuizen voert iedere opdracht groot of klein met dezelfde passie en vakkundigheid uit!

Afspraak maken met ons CV installatiebedrijf in Haarlem?

Wilt u uw CV op professionele en vakkundige wijze laten installeren? 
Neemt u dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.

+ Meer
CV installateur Nieuwenhuizen & INZ

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.