Hoogeboom Partyservice

Bel ons
0715231893

Zoekt u catering in Leiden voor het volledig verzorgen van uw feest of afleveren van een heerlijk buffet? Laat dan uw catering in Leiden verzorgen door Hoogeboom Partyservice. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring op het gebied van catering in Leiden en daar kunt u van profiteren. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst met catering in Leiden en kunnen uw happening tot in de puntjes verzorgen.

Catering in Leiden in de vorm van buffetten
Voor uw catering in Leiden kunt u natuurlijk kiezen voor een volledige verzorging. U kunt er ook voor kiezen om voor de catering in Leiden een overheerlijk thema buffet bij Hoogeboom Partyservice te bestellen. U kunt voor catering in Leiden een buffet geheel naar eigen wens samenstellen of een keus maken uit een van de buffetten die wij reeds voor u hebben samengesteld.

Contact
Hoogeboom Partyservice wil u graag van dienst zijn voor catering in Leiden. U kunt de catering in Leiden met een gerust hart overlaten aan onze ervaren medewerkers. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Voor meer informatie kunt u bellen naar 071 – 523 18 93 of mailen naar info@hoogeboompartyservice.nl.

ADRES
Evertsenstraat 117
2315 RZ Leiden
Bekijk onze website
Stuur een email

Projecten van Hoogeboom Partyservice

Deze vakman heeft nog geen projecten geplaatst.

Vestigingslocatie

Ik wil graag een offerte


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.