Dakdekker Nieuwenhuizen & INZ

Heeft u een vakkundige dakdekker nodig in de omgeving van Haarlem? Dan bent u bij technisch installatiebureau Nieuwenhuizen B.V. aan het juiste adres! Het dakdekkersbedrijf Nieuwenhuizen B.V. verzorgt al meer dan 70 jaar bijna alle soorten daken in Haarlem en omgeving. Dit gecertificeerde familiebedrijf, wat nu wordt geleidt door F. Nieuwenhuizen, profileert zich o.a. door de allround ervaring, service en garantie die zij kunnen bieden. Allround dakdekkersbedrijf De dakdekkers van Nieuwenhuizen B.V. kijken bij een eerste bezoek aan de klant altijd meteen naar het totaalbeeld van het gebouw. Vanzelfsprekend wordt eerst het type dakbedekking goed bekeken, maar ook het houtwerk van het dak wordt aan inspectie onderworpen. De draagconstructie is namelijk de basis van een goed dak wat jaren meegaat. Ook worden zink & loodwerk, de dakgoten, de dakdoorvoer en de nokvorsten nagegaan. Wanneer hier eventueel reparatie of vervangingswerkzaamheden aan de orde zijn, kan dit meteen in de uitvoering worden meegenomen.

Dakdekkersbedrijf Nieuwenhuizen B.V. werkt met 17 vaste medewerkers die ieder hun eigen specialisatie op dit gebied hebben. Het voordeel is dat er maar ??n bedrijf nodig is alle werkzaamheden te verrichten en dat de klant een vast contactpersoon heeft: Marco Hakhoff of Juriaan van der Prijt. Naast erkent en ervaren dakdekkersbedrijf, is Nieuwenhuizen B.V. ook installateur van zonnepanelen, CV-ketels, airconditioning en ventilatie. Juist d?e combinatie maakt Nieuwenhuizen B.V. uniek in de omgeving Haarlem! Daarnaast levert F. Nieuwenhuizen een goede persoonlijke service en langdurige garantie op zijn dakbedekking en andere projecten.

Gecertificeerd en betrouwbaar dakdekker Dakdekkersbedrijf Nieuwenhuizen is een erkent bedrijf die in de regio Haarlem veelvuldig wordt ingezet voor werkzaamheden aan daken. Naast het feit dat dit dakdekkersbedrijf meer dan een halve eeuw kennis en ervaring in huis heeft, is het ook een gecertificeerd dakdekker. De heer F. Nieuwenhuizen heeft zijn organisatie aangesloten bij het dakdekkersgilde van Uneto-VNI. Deze branche organisatie hanteert strenge regels aan het lidmaatschap en zorgt voor de belangen van zowel klant als dakdekker. Daarnaast heeft Nieuwenhuizen B.V. de SEI-Erkenning (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) door de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) ontvangen. Hiervoor zijn diverse diploma?s en aantoonbare competenties nodig op het gebied van installatie. Duurzaam omgaan met materiaal en goederen neemt een belangrijke plaats in bij Nieuwenhuizen B.V. Zo wordt al het bedrijfsafval gescheiden en eventueel hergebruikt. Ook bij de keuze van dakbedekking wordt er naar duurzame materialen gezocht. F. Nieuwenhuizen en zijn medewerkers staan in Haarlem en omgeving bekend als zeer bekwaam en betrouwbaar. Juist de service en nazorg die Nieuwenhuizen B.V. levert vormt een speerpunt van de organisatie. De vakmensen hebben kennis en ervaring met ieder soort dakbedekking; pannendak, zink-dak, leisteen, rietdak, Bitumen. Maar ook koper en loodwerk voor daken, dakramen, dakkapellen en uitbouwen. Kortom, wanneer u een betrouwbaar, erkend en vakkundig dakdekkersbedrijf in de regio Haarlem zoekt: Nieuwenhuizen B.V. staat voor u klaar!

Afspraak maken met ons dakdekker in Haarlem? Als dakdekkers- en installatiebedrijf is Nieuwenhuizen B.V & I.N.Z. . voornamelijk werkzaam in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Zandvoort. Heeft u lekkage of wilt u uw dak laten renoveren? De mogelijkheden voor uw dakbedekking bespreken? Neemt u dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.

+ Meer
Dakdekker Nieuwenhuizen & INZ

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Dakdekker Nieuwenhuizen BV

Geen gerelateerde projecten gevonden.