Forever Business Owner

 

Aloe Vera

Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Onze Forever Aloe Vera Gel met 99,7% pure gel komt heel dicht in de buurt! Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.  

 

Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.  

 

Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.  

 

Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal.   De aloë vera gel is afkomstig van onze eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.  

 

Naast deze heerlijke Aloe Vera drank, bieden wij producten voor Gewichtsbeheersing, Huidverzorging en Persoonlijke verzorging.
Ook kunt u bij ons Voedingssupplementen en Bijenproducten bestellen.
+ Meer
Keurmerken
International Aloe Science Council (IASC)
Forever Business Owner

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Forever Business owner Forever Business Owner

Geen gerelateerde projecten gevonden.