Glaszetter regio Haarlem Hoofddorp Zandvoort Velsen

Ben je op zoek naar een glashandel met verstand van zaken in de regio Haarlem, Hoofdorp, Zandvoort, Velsen? Bij de Haarlemse Glas Centrale ben je aan het juiste adres!

De Haarlemse Glas Centrale is een dynamisch glaszettersbedrijf en glashandel, gevestigd in Haarlem. Hier bent u als particulier of als bedrijf aan het juiste adres voor allerlei soorten glas. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1999 en bestaat uit 4 zeer ervaren medewerkers. Als glasbedrijf in Haarlem onderscheiden wij ons door een goede service en een hoge kwaliteit in dienstverlening.

Maakt u met ons afspraken, dan geldt bij ons ”Afspraak is afspraak”!

Glaszetter in de regio Haarlem nodig?

Wij zijn als glaszetter in Haarlem 7 dagen per week bereikbaar en zijn u 365 dagen per jaar van dienst. Spoedservice nodig? Maak gebruik van onze 24-uurs service.
Wij beschikken over de modernste middelen om uw glas direct te kunnen vervoeren en plaatsen. Voor de montage van ons glas gebruiken wij verschillende materialen zoals: kit, blokjes, stopverf, glasband, glaslatten voorzien van gegalvaniseerde spijkers.
 

Glas vervangen in regio Haarlem?

Heeft u een gebroken ruit of glasschade aan uw woning of bedrijfspand? Wij leveren onze diensten aan aannemers, bedrijven, particulieren en glashandelaren. Daarnaast zijn wij actief voor verschillende verenigingen van eigenaren en ook niet gemeentelijke scholen, behoren tot onze klantenkring.

Naar welk glas bent u op zoek?

Van Ruysdael glas, enkelglas, spiegels, figuurglas, ventilatieroosters of glaslatten? Laat het ons weten, wij kunnen u van allerlei soorten glas voorzien.

Wij kunnen dit aan u leveren, maar ook het plaatsen van alle andere soorten glas en voorzetramen behoort tot de mogelijkheden bij onze glaszetter.

Bij onze glashandel kunt u ook terecht voor alle andere soorten glas. Wij leveren u de meest uiteenlopende glassoorten waaronder:

HR++ glas, isolatieglas, enkelglas, dubbelglas,veiligheidsglas, energiebesparend glas,figuurglas,hardglas,thermopaneglas, brandwerend glas,geluidswerend glas,gelaagd glas, van ruysdael glas, floatglas, glas in lood, verzilverd glas,geemailleerd glas, momumentenglas, screenline, hardglazen ramen, hardglazen deuren, bio-clean, active glas en speciaal glas.

Spiegel kopen voor in huis of bij uw bedrijf

Ook voor verschillende soorten spiegels bent u bij onze glashandel in Haarlem aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende soorten en maten van dikte 3mm tot en met 6 mm verkrijgbaar in de kleuren Blank, Brons en Grijs.

Garantie en verzekering op het glas

Op al onze producten zit standaard 10 jaar garantie volgens de wettelijke bepaalde algemene voorwaarden.
Al uw producten zijn bij ons tevens verzekerd tijdens transport en tijdens de werkzaamheden onder de voorwaarden van onze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Werkgebied en keurmerken van onze glashandel

Als glaszetter zijn wij werkzaam in de de plaatsen Haarlem, Hoofddorp, Vijfhuizen, Bentveld, Zandvoort, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen, Santpoort Noord en Zuid, Driehuis, Velsen Zuid, IJmuiden en Velserbroek. Daarnaast worden wij regelmatig ingezet in verschillende delen van Noord-Holland, de bollenstreek en in de regio rond Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen.

Als glashandel Haarlem zijn wij aangesloten bij de VCA en wij zijn ook actief via social media zoals Facebook,Twitter, Flickr en Youtube.
Via deze kanalen kunt u verschillende projecten bekijken die de Haarlemse Glascentrale inmiddels heeft afgerond voor diverse tevreden klanten.

Afspraak maken met onze glashandel in regio Haarlem?

Heeft u interesse in onze producten of wilt u een vrijblijvend advies over onze diensten?

+ Meer
Volg ons op
Glaszetter regio Haarlem Hoofddorp Zandvoort Velsen

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Glaszetter Haarlemse Glas Centrale

Geen gerelateerde projecten gevonden.