Hoveniersbedrijf Van Beers Amersfoort

Hovenier Amersfoort

Hovenier in uw tuin nodig in Amersfoort? Een zorgeloze tuin of een tuin waarin u met uw groene vingers heerlijk kan werken? Hoveniersbedrijf Van Beers richt zich binnen de regio Amersfoort op onder andere het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, sierbestrating en tuinonderhoud. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken, zodat wij met onze hoveniers een droomtuin voor u kunnen realiseren.

Wij zijn met ons hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het maken van een compleet nieuwe tuin, het onderhouden van tuinen, erfafscheidingen en het aanleggen van onder andere vijvers en zwemvijvers.

Tuinontwerp maken met een ontwerper

Om het optimale uit uw tuin te halen is het maken van een tuinontwerp van belang. Tijdens het maken van het ontwerp wordt gekeken naar de ligging van uw tuin en uiteraard nemen wij daarin uw wensen en eisen mee. Er wordt een plan gemaakt met duidelijke richtlijnen, zodat de tuinaanleg zo soepel mogelijk verloopt.

Tuinaanleg door een hovenier in Amersfoort

Wanneer er een tuinontwerp is, is de aanleg van uw tuin de volgende stap. Wij richten ons op het aanleggen van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Wij nemen alle afspraken mee bij de tuinaanleg, denk hierbij aan de beplanting, het tuinhuis, zwembad, de vijver, beregening, sierbestrating, (kunst)gras en borders.

Tuinonderhoud, Uw tuin in topconditie

Om uw tuin in topconditie te houden is het belangrijk deze goed te onderhouden. Zowel in het voor- als najaar is tuinonderhoud nodig. Deze zorg nemen wij u graag uit handen. Onze tuinman kan éénmalig, wekelijks, maandelijks of op oproepbasis uw tuinonderhoud uit handen nemen.

Wij verzorgen met ons hoveniersbedrijf de hovenierwerkzaamheden in onder andere Achterveld, Barneveld, Leusden, Voorthuizen en omstreken.

Met een hovenier om tafel in Amersfoort?

Eén van onze hoveniers komt graag vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden van de tuin te bekijken en te bespreken. Vraag hier uw informatie aan en wij nemen persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken.

+ Meer
Hoveniersbedrijf Van Beers Amersfoort

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Hovenier Hoveniersbedrijf Van Beers

Geen gerelateerde projecten gevonden.