Bosman Tuinadvies Dordrecht

Hovenier Dordrecht

Hovenier in uw tuin in Dordrecht? Wilt u uw tuinaanleg door een deskundige hovenier laten verzorgen? Bosman Tuinadvies kan voor u de gehele aanleg van uw droomtuin verzorgen. Vanaf de eerste schetsen voor het tuinontwerp, de tuinaanleg zelf tot aan het uiteindelijke onderhoud van uw gewenste tuin; wij verzorgen het voor u!

Tuinaanleg door een hovenier

Onze deskundige hoveniers zijn ervaren in het aanleggen van sierbestrating, vijvers, tuinschuttingen, tuinhuizen, veranda’s en in beplanting van bijvoorbeeld bomen en prairieborders. Zij zorgen voor een vakkundige en vlotte aanleg van uw droomtuin.

Bij het aanleggen van uw gewenste tuin wordt, om de kwaliteit te garanderen, gewerkt met de modernste inzichten en machines. Of het nu om sfeertuinen voor particulieren gaat, of om bedrijfstuinen; wij zorgen voor een professionele aanleg en eventueel tuinonderhoud.

Tuinonderhoud Dordrecht

Onder invloed van de seizoenen verandert de uitstraling van uw tuin, dit zorgt ervoor dat uw tuin nooit hetzelfde blijft. Maar deze natuurlijke veranderingen vragen wel om vakkundig onderhoud van uw tuin. Ook hiervoor bent u bij Bosman Tuinadvies aan het juiste adres.

Onze ervaren hoveniers kunnen u het werk uit handen nemen door bijvoorbeeld het gras te maaien, voor bemesting te zorgen, onkruid te wieden en borders en hagen te snoeien. Een tuinonderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden.

Informatie opvragen bij een hovenier in Dordrecht

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg, laat u dan uw gegevens achter. Één van onze hoveniers zal dan contact met u opnemen.

Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio van H.I. Ambacht, Hardinxveld Giessendam, Sliedrecht en Zwijndrecht. Uiteraard komen wij ook buiten deze plaatsen. Voor meer informatie mee vrijblijvend contact met ons op.

+ Meer
Bosman Tuinadvies Dordrecht

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.