Heuts Hoveniers

Hovenier Maastricht

Wanneer u opzoek bent naar een vakkundige hovenier, bent u bij ons aan het juiste adres. Heuts Hoveniersbedrijf kan voor u het gehele traject verzorgen; van het tuinontwerp, de tuinaanleg tot en met het uiteindelijke onderhoud van uw tuin.

Tuinonderhoud omgeving Maastricht

Het uiterlijk van een tuin verandert onder invloed van de seizoenen, regelmatig tuinonderhoud is daarom van belang. Indien u weinig tijd heeft, of niet over de middelen beschikt voor het onderhouden van uw tuin, dan nemen wij u dit werk graag uit handen!

Als hoveniersbedrijf kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor het snoeien van de beplanting, rooien van de bomen, bemesten van de bodem, maaien van het gazon en het bestrijden van onkruid en ongedierte. Maar ook het onderhouden van uw tuinvijver of reinigen van sierbestrating behoort tot de mogelijkheden.
Wij mogen als groene ondernemer met jarenlange ervaring het Tuinkeur kwaliteitskeurmerk voeren.

Tuinaanleg

Van de eerste ontwerpschetsen tot en met de uiteindelijke oplevering van uw droomtuin; onze vakkundige hoveniers kunnen de complete aanleg van uw tuin verzorgen. Het is daarnaast ook mogelijk om uw huidige tuin te laten renoveren.

Heuts Hoveniersbedrijf heeft ruime ervaring met het aanleggen van algemene tuinelementen als gazon, beplanting, vijver en tuinafscheiding. Maar ook specifieke wensen als een fontein, beekloop of zwembad behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van ‘levende tuinen’. Dit zijn tuinen met veel groen in de vorm van beplanting waar veelal natuurlijke materialen worden ingezet.

Informatie en contact

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Heuts Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio Maastricht, Bunde, Margraten, Vaals en Valkenburg

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.