Hoveniersbedrijf H. Bomhof Zwolle

Hovenier Zwolle

Heeft u plannen om uw bestaande tuin te renoveren of heeft u een nieuw huis/bedrijfspand waar u de tuin wil laten aanleggen? Hoveniersbedrijf H. Bomhof uit Dalfsen verzorgt alle tuinwerkzaamheden van A tot Z.

Denk aan oa.

  • Tuinonderhoud
  • Tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Sierbestrating
  • Snoeien
  • Etc

 

Tuinontwerp laten maken in Zwolle

Om goed aan de slag te gaan, maken wij eerst graag een afspraak bij u thuis of op locatie waar de werkzaamheden verricht dienen te worden. Wij bespreken uw wensen en tekenen dit in het tuinontwerp van uw tuinen. Kleinere tuinen tekenen wij zelf, gaat het om grotere projecten, dan werken wij samen met gerenommeerde tuinontwerpers uit de regio van Zwolle.

Tuinaanleg

Wilt u uw tuin renoveren of wilt deze nieuw laten aanleggen? Ons hoveniersbedrijf denkt graag met u mee wat de beste mogelijkheden zijn.

Wij zijn sinds 1994 werkzaam in de regio van Zwolle, Stadshagen, Holtenbroek, Assendrop en Dieserpoort en hebben ervaring in het aanleggen van zowel kleine als hele grote tuinen. Kijk eens bij projecten om de tuinen te bekijken.

Tuinonderhoud Zwolle

Het tuin seizoen staat weer voor de deur en u bent aan het bekijken of u groot dan wel klein onderhoud wilt doen aan uw tuin. Gaat u het tuinonderhoud zelf doen? Of gaat u het uitbesteden aan een hovenier?

Graag komen wij bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en maken wij een vrijblijvend voorstel. Wij kunnen periodiek bij u langs komen, maar ook voor een éénmalige onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u graag met ons in contact komen om vrijblijvend alles te bespreken?

Vraag hier een offerte aan en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

+ Meer
Hoveniersbedrijf H. Bomhof Zwolle

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Hovenier Hoveniersbedrijf H. Bomhof

Geen gerelateerde projecten gevonden.