HOLLANDIA Groengroep Den Bosch

Hovenier Den Bosch

HOLLANDIA Groengroep is een groenvoorzieningsbedrijf in Brabant die voor u klaar staat om uw droomtuin te realiseren. Onze werkzaamheden bestaan uit tuinontwerp op maat, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast leveren wij ook de benodigde materialen voor elk soort tuin. Dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentes en zelfs voor tuin- en landschapsarchitecten. HOLLANDIA Groengroep staat voor elke opdracht voor u klaar.

Creativiteit en duurzaaheid is ons uitgangspunt voor elk tuinontwerp

Ons uitgangspunt voor elk project is creativiteit, duurzaamheid en de totale samenhang van de omgeving van de opdrachtgever. De stijl van uw woning wordt goed bekeken zodat uw tuin perfect aansluit. Zodra we starten met de aanleg van uw nieuwe tuin, doen we eerst een bodemcheck om te kijken of deze voldoet aan de eisen. Zo ontstaan er geen onaangename verrassingen tijdens het aanleggen van de verschillende tuinonderdelen zoals vijvers, pergola's, tuinhuizen en de beplanting.

Om uw nieuwe tuin in goede staat te houden is het belangrijk om minimaal eens per jaar een grote onderhoudsbeurt uit te voeren. Heeft u zelf geen groene vingers, dan neemt HOLLANDIA Groengroep dit graag van uw over.

Wij zijn werkzaam in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, Boxtel, Helvoirt en Vught 

+ Meer
HOLLANDIA Groengroep Den Bosch

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Hovenier HOLLANDIA Groengroep

Geen gerelateerde projecten gevonden.