Van Nieuwland Tuinen

Hovenier Leiden

Hovenier nodig in Leiden? Wanneer u een vakkundige hovenier wilt inschakelen in de omgeving van Leiden, dan bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie tot en met het uiteindelijke tuinonderhoud. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van natuurlijke tuinen.

Hovenier voor tuinaanleg in Leiden

Een professioneel en doordacht tuinontwerp staat aan de basis van een goed aangelegde tuin. Voordat wij tot het ontwerpen van uw tuin overgaan, zullen wij eerst uitgebreid inventariseren wat uw tuinwensen zijn. Ook zullen wij de tuin inmeten, situatiefoto’s maken en de mogelijkheden ter plekke goed bekijken. In het tuinontwerp kunnen elementen worden opgenomen als beplanting, sierbestrating, tuinafscheiding en bijvoorbeeld waterpartijen. Wanneer het tuinontwerp door de klant wordt goedgekeurd, kunnen wij overgaan tot de uiteindelijke tuinaanleg. De uitvoerende hoveniers houden tijdens de aanleg van de tuin persoonlijk contact met de klant. In samenwerking met de klant wordt zo de gewenste tuin gerealiseerd.

Onze hoveniers verzorgen tuinonderhoud

Niet alleen het ontwerp en de aanleg van een tuin zijn belangrijk, maar zeker ook het onderhouden van de opgeleverde tuin. Beplanting, maar ook tuinschuttingen en sierbestrating zijn aan verandering onderhevig. Dit vraagt om regelmatig en vakkundig tuinonderhoud. U kunt dit tuinonderhoud natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan onze speciaal daarvoor opgeleide onderhoudsteams. Al jaren verzorgen onze tuinonderhoudsteams de tuinen van zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude Wetering, Rijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.

Afspraak maken met ons hoveniersbedrijf in Leiden?

Wilt u graag een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.