Gert Bezemer hoveniers Middelburg

Hovenier Middelburg

Gert Bezemer is werkzaam als hovenier in Middelburg. Een hoge kwaliteit, duurzame producten, een goede communicatie en uw wensen staan hierbij voorop. Wij proberen al uw tuinwensen uit te laten, of u nu een grote of kleine tuin heeft en een klassieke of moderne tuin wilt. Voor iedere uitdaging verzinnen wij een creatieve oplossing.

Tuinaanleg en tuinonderhoud door een hovenier

Uw wensen worden meegenomen in het tuinontwerp. Kom eens een kijkje nemen bij ons bedrijf in Wissenkerke. Hier staat verschillende presentatieborden waar u diverse materialen en kleuren goed kunt beoordelen. Welke materialen sluiten het beste aan bij uw wensen?

Welke tuinstijl past bij u? Kiest u voor een klassieke, moderne, Japanse of Thematuin? Zelfs van de kleinste stadstuinen weten wij een heerlijke plek te maken. Zo kunt u jaar in, jaar uit genieten van uw tuin.

Ons hoveniersbedrijf aan het werk in Middelburg

Nadat een passend tuindesign is gemaakt kunnen stappen worden genomen voor de realisatie. De tuinaanleg van uw tuin begint bij het voorbereiden van uw tuin, denk hierbij aan bodembewerking en ander grondwerk. Hierna worden de terrassen aangelegd, pergola’s en tuinhuisjes gebouwd en beplanting geplant.

Eén van onze hoveniers in uw tuin in Middelburg?

Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij met ons hoveniersbedrijf het tuinonderhoud verzorgen. Wij zorgen altijd voor persoonlijke service en deskundig advies passend bij uw tuin. Wilt of kunt u zelf uw tuin niet onderhouden, of kunnen wij de zwaardere klussen uit handen nemen?

Wat komt er allemaal kijken bij het onderhouden van uw tuin? Denk hierbij aan mos- en onkruidvrij maken, onderhouden van planten borders, bemesten, maaien van grasveld, bomen rooien en uiteraard en afvoeren van het tuinafval.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen!

Gert Bezemer hoveniers is werkzaam in de regio's: Kamperland, Wissenkerke, Walcheren en Domburg.

+ Meer
Gert Bezemer hoveniers Middelburg

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Hovenier Gert Bezemer Hovenier

Geen gerelateerde projecten gevonden.