Diemel Groenvoorziening

Hovenier in Den Haag

Op zoek naar een hovenier in Den Haag? Hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorziening schakelt u in voor al uw tuinwerkzaamheden. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en het tuinonderhoud. Wij werken in kleine en grote tuinen bij mensen thuis, bij bedrijven, gemeenten en recreatieparken. Duurzaamheid en biodiversiteit vormen een belangrijk onderdeel van onze tuinontwerpen.

Hovenier voor de tuinaanleg in Den Haag

Cock Diemel en Marco Weber van Diemel Groenvoorziening hebben al meer dan 25 jaar ervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Den Haag. Wanneer wij uw wensen hebben vertaald in een professioneel tuinontwerp en deze samen met de offerte is goedgekeurd, gaan wij over tot de aanleg van uw tuin. Bij het tuinontwerp leveren wij een beplantingsplan die voor een groot gedeelte de sfeer van uw tuin bepaalt. Daarnaast zullen keuzes in sierbestrating, gazon en tuinelementen als een (zwem)vijver, veranda, pergola en tuinafscheiding de tuin een uniek karakter geven.

Naast tuinaanleg hebben wij ons afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in de aanleg van daktuinen en groendaken. Groendaken worden steeds meer toegepast aangezien zij een goed effect hebben op isolatie en duurzaamheid van het dak, biodiversiteit en de leefomgeving.

Diemel Groenvoorziening in Den Haag; Tuinspecialisten

Ook voor tuinonderhoud kunt u ons inzetten. Na oplevering van uw gewenste tuin zullen wij u een onderhoudsadvies geven, waarmee u zelfstandig uw tuin kunt onderhouden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze expertise in te zetten en uw tuinonderhoud aan ons uit te besteden. Dit kan zowel periodiek als op reguliere basis. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe tuin genieten!

Voorbeelden van tuinonderhoudswerkzaamheden in Den Haag:

  • de tuin onkruidvrij maken
  • de sierbestrating ontdoen van mos, algen en onkruid
  • snoeien en rooien van bomen en planten
  • bemesten van gazon en plantenborders
  • maaien van het gazon
  • afgevallen bladeren en takken opruimen
  • vaste planten afknippen
  • tuinmeubilair reinigen


Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van 's-Gravenzande, Maasdijk, Naaldwijk en Monster.

Afspraak maken met één van onze hoveniers in Den Haag

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.