Hoveniersbedrijf Stip Elspeet

Hovenier Ermelo

Het hele jaar door genieten van een prachtige tuin. Maar geen zin in de zorgen? Hoveniersbedrijf Stip, de tuinman uit Ermelo neemt deze zorg graag uit handen. Zij zorgen voor uw tuin die het hele jaar door leeft en waar alles groeit en bloeit.

Tuinaanleg ervaren hovenier

Hovenier Ermelo helpt u bij het aanleggen van uw nieuwe tuin, het renoveren van uw bestaande tuin of het onderhoud ervan. Tijdens een introductiegesprek worden uw tuinwensen bekeken en mogelijkheden besproken. 

Tuinrenovatie in Ermelo

Een tuinrenovatie kan van een bestaande tuin een nieuwe tuin maken, hiervoor hoeft niet altijd de tuin volledig opnieuw aangelegd te worden. Duurzame elementen zoals oudere bomen kunnen behouden worden. Door de rest van de tuin te renoveren kan uw huidige tuin een compleet nieuwe uitstraling krijgen.

Wekelijks tuinonderhoud

Alle tuinen hebben onderhoud nodig, de ene wat meer dan de ander. Door uw tuin te onderhouden kunt u langer genieten van uw tuin. Voor het onderhoud van uw tuin, variërend van gras maaien, bomen snoeien tot bladvrij maken helpen wij u graag verder.

 

Hoveniersbedrijf Stip heeft een team ervaren hoveniers in dienst en is werkzaam in de volgende plaatsen: Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten en Zeewolde

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.