Blok Hoveniers

Hovenier Rotterdam

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam? Blok hoveniers is uw hovenier voor al uw tuinoplossingen in Rotterdam; van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u een compleet nieuwe tuin aanleggen of wilt u uw huidige tuin laten renoveren? En woont u in Rotterdam of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vraagstukken van uw tuin. Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Rotterdam en kunnen iedere tuin omtoveren tot uw droomtuin. Aan de hand van uw wensen en budget stellen we een vrijblijvende offerte op, waarmee onze vakmensen te allen tijde zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling van uw tuin.

Hovenier in Rotterdam voor deskundig advies

Rotterdam kent veel verschillende soorten tuinen, iedere tuin vraagt om een eigen aanpak. Als ervaren hovenier in Rotterdam kunnen we u voorzien van deskundig advies omtrent uw tuin. Een klassieke tuin in een oude stadswijk vraagt immers om een heel andere aanpak dan een tuin voor een modern bedrijfspand. De moderne tuin in Rotterdam heeft in vergelijking met vroeger een hogere prioriteit gekregen. Tegenwoordig is de tuin een plek van ontspanning, een verlengstuk van uw huis of visitekaartje van uw bedrijf.  

Blok Hoveniers: uw tuinspecialist in Rotterdam

Blok Hoveniers, voorheen Hoveniersbedrijf Gebroeders Blok, is een toonaangevend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen. Voor zowel particuliere- als bedrijfstuinen is in de regio Rotterdam is Blok Hoveniers het hoveniersbedrijf die graag voor u klaar staat. Opgericht in 1989 door Leo en Peter Blok is het groenvoorzieningsbedrijf inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Met een vast team van ongeveer 15 vakmannen nemen wij diverse soorten tuinen onderhanden.

Hovenier Rotterdam werkzaamheden

•    Planten en snoeien van bomen, hagen, tuinplanten, gras en struiken
•    Plaatsen van plantsteunen en plantbescherming
•    Maken van tuinelementen zoals: paden, terrassen, muren, rotspartijen, vijvers of andere
     waterelementen, omheiningen en afsluitingen
•    Rolt, maait en lucht gazons en steekt graskanten af
•    Installeert, bedient en onderhoudt irrigatiesystemen
•    Adviseert klanten over tuinonderhoud en beantwoord vragen

Heeft u vragen of wilt u eens sparren over de mogelijkheden van uw tuin? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten die wij u als hovenier in Rotterdam kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op, onze vakmensen zijn u graag van dienst. In de omgeving van Rotterdam zijn wij uw tuinspecialist!

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.