Hobbemaplantsoen 23, Heerhugowaard

PERFECT ONDERHOUDEN, GESCHAKELDE BUNGALOW MET OPBOUW, GARAGE, EN NIEUWE MODERNE BADKAMER OP BEGANE GROND IN EEN GROENE WOONWIJK MET VEEL PRIVACY EN AAN HET WATER GELEGEN. De woonkamer van 50 m2 heeft een lichtstraat en een openhaard. Deze bungalow biedt u veel ruimte met 2 slaapkamers op de begane grond + 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Alle kozijnen zijn van kunststof. Op de 1e verdieping is zelfs een 2e badkamer aanwezig en er is een bergzolder. De garage met elektrische garagedeur bevindt zich net als de besloten en zonnige tuin aan de voorzijde.†

Omschrijving
Begane grond: entree, garderobenis, meterkast met 8 groepen en toegang tot de ruime woonkamer met lichtstraat, de open haard en de eenvoudige half open keuken die voorzien is van beperkte apparatuur. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken met cv installatie en toegang tot de garage (5,45 x 2,80) met elektrische sectionaal deur. Via de woonkamer komt u in de tussenhal met toegang tot: 1) de in 2014 compleet vernieuwde luxe badkamer met een douche en drain, dubbele wastafel met spotjes en spiegels, zwevend toilet en designradiator. 2) royale toiletruimte met badmeubel en aan de achterzijde 3) Slaapkamer 1 (6 x3) met toegang tot de achtertuin die aan het water gelegen is en 4) Slaapkamer 2 (5,80 x 3,30).

Eerste verdieping
via een spiltrap heeft u toegang tot de royale overloop met kastenwand. Aan de voorzijde bevindt zich de grote slaapkamer 3 die voorzien is van een vaste wastafel en een eigen badkamer met douche en vast toilet. Aan de achterzijde van de woning is de 4e slaapkamer (3,20 x 2,97) aanwezig.
2e verdieping: deze bungalow heeft nog een bergzolder, die te bereiken is via een vlizotrap te bereiken. De hoogte tot de nok is 1,60 meter.

Tuin
Achtertuin: is fraai aangelegd met niveauverschil en ligt aan het water op het Noorden. De tuin heeft een diepte van 11 meter en een breedte van 9 meter.

Voortuin: is fraai bestraat met siertegels en ligt zeer beschut op het zonnige zuiden, het elektrische zonnescherm ontbreekt daarom ook niet. De garage ligt ook aan de voorzijde van de woning en heeft een elektrische garagedeur. U kunt voor de garage 1 auto op de eigen oprit plaatsen.

Bijzonderheden
Verwarming
- VHR Vaillant 2001

Aanvaarding
- In overleg

+ Meer

Media | Hobbemaplantsoen 23, Heerhugowaard

huis
Bekijk alle foto's