RVS schoorsteen voor houtkachel

Een moderne en sfeervolle houtkachel was de wens van de bewoners van een nieuwbouwwoning in Hoofddorp. Voor deze warmtebron was nog geen schoorsteen in het huis aangelegd. De installateurs van Nieuwenhuizen hebben de schoorsteen geïnstalleerd. Voor de afvoer is een lange schoorsteen van roestvrij staal aangelegd met een diameter van 15 cm. De pijp van rvs is door twee betonvloeren van beneden naar boven geboord en van isolatiemateriaal voorzien. De afwerking door middel van een koof wordt door de bewoners zelf geplaatst.

Er is eventueel een mogelijkheid om met dit  systeem het gehele huis te verwarmen. De CV wordt dan op het CV systeem aangesloten.

De bewoners zitten er nu warmpjes bij, deze gezellige en sfeervolle manier van stoken is het begin van eenvoudig, zuinig en goed stoken. Een moderne houtkachel stookt zuinig, levert minder schadelijke gassen en is bovendien veiliger dan een openhaard. Met een houtkachel worden de schaarse fossiele brandstoffen bespaard, daardoor wordt co² uitstoot beperkt en is het gebruik milieuvriendelijk. Om optimaal plezier te hebben van uw houtkachel is het belangrijk om alleen met schoon en droog hout te stoken en de schoorsteen jaarlijks te laten vegen, ook hiervoor bent u bij Nieuwenhuizen aan het goede adres.

+ Meer

Media | RVS schoorsteen voor houtkachel

23-inspiratie
25-inspiratie
Dakdoorgang schoorsteen
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten

Geen gerelateerde projecten gevonden.