Tuinrenovatie in Almere

Grondig Hoveniers Haarlem heeft voor een klant in Almere de tuin aangelegd. De klant had een aantal specifieke wensen. De klant wenste een onderhoudsvriendelijke tuin met meerdere terrassen en een afgescheiden carport van hout. Op basis van deze wensen zijn de mogelijkheden bekeken en is een tuinontwerp opgesteld. Uiteindelijk zijn ze tot een strak ontwerp gekomen waarin alle wensen van de klant verwerkt zijn.

Hovenier Haarlem, gespecialiseerd in alle soorten beplanting

Na de oude tegels en beplanting te hebben opgeruimd en de tuin te hebben geëgaliseerd is begonnen met de beplanting. Er is gekozen voor lage groene buxussen die een strakke haag vormen. Deze zijn onderhoudsvriendelijk, hoeven slechts twee keer per jaar een beetje gesnoeid te worden en zorgen voor een mooie groene tuin.

Terras

Om de tuin een warme sfeer te geven is er gekozen voor sierbestrating van rode tegels. Door het gebruik van verschillende maten zijn de verschillende terrassen gehighlight.

Tuinmeubelen

De klant was reeds in het bezit van een mooie tuinset, deze heeft een nieuwe plek gekregen op het terras en komt in het nieuwe ontwerp zeer goed tot zijn recht.

Houten carport

Achterin de tuin is een houten carport gebouwd, deze biedt plaats voor één auto. De carport is gebouwd van hardhout. Dit is een geschikt houtsoort om buiten toe te passen. Het heeft een lange levensduur en is goed te verwerken.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een prachtige strakke tuin met voldoende zitplek en een prachtige groene oase.

Grondig Hoveniers Haarlem Atjehstraat 57 RD
2022 BM Haarlem
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Tuinrenovatie in Almere

04 Tuinontwerp Almere
05 Tuinrenovatie Almere
03 Tuinaanleg Almere
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier