Tuinontwerp voor moderne bungalow in Schiedam

Modern tuinontwerp vrijstaande bungalow in Schiedam

Een modern tuinontwerp voor de tuin rondom een vrijstaande bungalow in Schiedam is door de tuinarchitect van Diemel Groenvoorziening getekend. De klant wilde een tuinontwerp dat aansluit bij zijn woning en de inrichting van de woning. De nadruk ligt op de vormgeving met strakke lijnen en natuurlijke vormen, het huis heeft een groen en neutrale uitstraling. In de tuin is voldoende ruimte voor de natuur en de beleving ervan gecreëerd. Ook is er ruimte voor een ruime parkeergelegenheid voor de twee auto’s van de bewoners vrijgehouden.

Ontwerp voor tuin met natuurlijke uitstraling in Schiedam

Voor de beplanting voor de geheel gerenoveerde zij-voor- en achtertuin van de bungalow is gekozen voor meerjarige planten zoals fruitbomen, leibomen en klimplanten. Deze vaste beplanting zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de tuin, maar geeft geen woeste of rommelige sfeer. De tuin is onderhoudsvriendelijk en krijgt mede door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en natuursteen geen strak uiterlijk. Achter het huis is de vormgeving organisch strak gehouden, het gewenste contrast is hierdoor met de woning ontstaan. De mix van de weelderige tuin en het moderne huis zorgt voor een ruimtelijk en speels effect.

Bestrating voor tuinontwerp met stijl

In de voortuin is de uitstraling van de tuin modern en strak gehouden door zowel de vormgeving van de beplanting als ook de sierbestrating van de tuin en het tuinpad strak te houden. De neutrale uitstraling van de bestratingsmaterialen komt goed tot uiting door het gebruik van natuurstenen; een combinatie van Schellevis tegels met gebakken klinkers. Ook de tuinafscheiding heeft een natuurlijke uitstraling door het gebruik van een groene haag, klimplanten en grote bomen gekregen. De tuin van de vrijstaande bungalow in Schiedam is echte eyecatcher in Schiedam geworden.

Wilt u ook een tuinontwerp op maat?

Bent u ook op zoek naar een tuinontwerp op maat in Schiedam? Vraag vrijblijvend informatie aan. Diemel Groenvoorziening neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Diemel Groenvoorziening Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Tuinontwerp voor moderne bungalow in Schiedam

tuinaanleg moderne bungalow in Schiedam 3
Tuinontwerp voor moderne bungalow in Schiedam 2
Ontwerp moderne bungalow in Schiedam 1
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier