Verhuizen binnen Europa

Grensoverschrijdend verhuizen is in het Europa van vandaag een dagelijks gebeuren. Gaat u verhuizen naar een ander land binnen Europa? Dan is het goed te weten dat Passies Verhuizers met grote regelmaat verhuizingen van en naar alle Europese bestemmingen verzorgt. Passies Verhuizers draagt zorg voor uw verhuizing en coördineert de gehele uitvoering van de verhuizing binnen alle Europese landen. Ook als uit terug naar Nederland wil verhuizen.

Met grote regelmaat verzorgen wij verhuizingen binnen Europa.

Het transport van de gehele of gedeeltelijke inboedel wordt verzorgd op de datum van uw keuze. Daarnaast kent Passies Verhuizers regelmatig verhuis groepages van en naar vrijwel elke bestemming in Europa. Dit betekent dat wij een gecombineerd transport verzorgen van meerdere inboedels samen. Hier door kunnen wij u ook voor een kleinere Europa verhuizing een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Recent hebben we weer diverse verhuizingen van en naar diverse landen binnen Europa met elkaar kunnen combineren. Vanuit Nederland zijn we eerst naar Zwitserland gereden voor een aflevering van een klant. Voor een andere klant, ook in Zwitserland, hebben we juiste inboedel ingeladen. Daarna zijn we doorgereden naar Ferrara in Italie. Hier hebben we 67m3 verpakt en geladen. Na het inpakken weer teug gereden voor de aflevering van de inboedel in Nederland voor beide klanten.

 

 

Passies Internationale Verhuisbedrijven BV Broekermeerstraat 136
2131 AT Hoofddorp
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Verhuizen binnen Europa

Verhuizen binnen Europa
Verhuizen naar Italie
Verhuizen naar Zwitserland
Bekijk alle foto's