Visio Vireo Roosendaal

Hovenier Roosendaal

Hovenier in Roosendaal nodig? Tuinaanleg in Roosendaal door het hoveniersbedrijf met de beste kijk op groen? Visio Vireo tekent ervoor! Al sinds 2001 zijn wij als hovenier betrokken bij het ontwerp en de aanleg  van particuliere en bedrijfstuinen. Ons succes bleef niet onopgemerkt: Zo werden wij al in 2004 gekozen tot Exclusief Geselecteerde Hovenier door De Tuinen van Appeltern.

Het mooiste tuinontwerp in Roosendaal

Een creatief tuinontwerp start met een bezoek aan uw locatie. Wij maken kennis met u en bekijken de staat van de huidige tuin. Dan inventariseren wij uw wensen en laten u diverse voorbeelden zien van tuinaanleg en sierbestrating. Samen met u bedenken we het mooiste plan. Hierna gaat onze ontwerper met het tuinontwerp aan de slag.

Tuinspecialist Roosendaal; Viseo Vireo

Dit tuinontwerp biedt plaats aan allerlei wensen. Zo speelt de verhouding tussen beplanting en sierbestrating een grote rol. Geniet u graag van een mooie vijver, of kiest u voor de voordelen van onderhoudsarm kunstgras? Wij zorgen voor een naadloze inpassing in het tuinontwerp. Ook uw privacy vormt een belangrijk aandachtspunt. Met een schutting of groene wand toveren wij uw tuin graag om tot het gewenste privédomein.

Tuinaanleg door een hovenier met oog voor detail

De aanleg vormt de volgende fase. Wij baseren die altijd op een heldere offerte met duidelijke afspraken. Een perfecte tuin wordt aangelegd met het juiste oog voor detail. Hiervan zijn de medewerkers van ons hoveniersbedrijf zich volstrekt bewust. Tijdens de tuinaanleg vindt bovendien voortdurend terugkoppeling naar u plaats.

Tuinonderhoud in Roosendaal door ons hoveniersbedrijf

Na een zorgvuldige aanleg en oplevering van uw nieuwe tuin, is wat Visio Vireo betreft het werk niet klaar. Als hovenier zijn wij ook nadrukkelijk actief in het tuinonderhoud. Een tuinman het hele jaar door, reinigen van sierbestrating of eenmalig tuinonderhoud? Elke afspraak is mogelijk.

Informatie aanvragen voor uw tuin in Roosendaal 

Kijkt u ook uit naar een vakkundig ontworpen droomtuin? Neem dan vrijblijvend contact op met het hoveniersbedrijf in Roosendaal met veruit de meeste expertise!

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.