Hoveniersbedrijf de Bosbes

www.hoveniersbedrijfdebosbes.nl

www.vanideenaar3d.nl

ma-za van 8 tot 21 uur op 06 25554307 (Frans / de Bosbes) 

ma-za van 8 tot 21 uur op 06 47873792 (Floortje / van idee naar 3d)

 

Hoveniersbedrijf de Bosbes werkt samen met 'van idee naar 3d' voor tuinontwerpen en beplantingen. Wij richten ons op tuinontwerp, aanleg, beplanting en onderhoud. Voor het tuinonderhoud werken wij vanuit de ecologische gedachte: wij maken gebruik van de natuurlijke kringloop in uw tuin.

Dat betekent in de praktijk dat wij het blad in de plantvakken laten liggen, dat wij geen gif gebruiken en veelal werken met elektrisch gereedschap in plaats van motorisch gereedschap. Bijkomend voordeel is dat elektrisch gereedschap veel minder lawaai maakt. Ook fijn voor u en de buren.

Hoveniersbedrijf de Bosbes en 'van idee naar 3d' staan garant voor vakwerk, persoonlijk contact en helderheid. De eerste, vrijblijvende, kennismaking is gratis. Wij streven ernaar, om binnen 14 dagen een gespecificeerde offerte aan te bieden. Zodat u appels met appels kunt vergelijken. 

Neem eens een kijkje op onze websites of social media voor meer informatie over ons en onze projecten. 

Hoveniersbedrijf de Bosbes en 'van idee naar 3d', voor al uw tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg, beplantingen, voor grote en kleine tuinen, strakke tuinen, natuurlijke tuinen, eetbare tuinen, tuinrenovatie, tuinonderhoud of tuincoaching.

Ons werkgebied

in de plaatsen Voorschoten, Leidschendam, Wateringen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Zevenhuizen en Driebruggen. 

Lees meer
Volg ons op

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.