Denkit

Denkit ramen en deuren is een familiebedrijf met 20 ervaring, eigen vakkundige en zeer nette monteurs en een gespecialiseerde verkoopafdeling die naar uw wensen luistert.

Kom langs in onze showroom in Zevenbergen en ervaar het verschil in kozijnen. Wij tonen u diverse leveranciers, zodat u het verschil kunt voelen en de veiligheid kunt ondervinden. Binnenkort is onze showroom uitgerust met een technische hoek, waarin we u echt mee kunnen nemen naar de belangrijkste kwaliteiten van een kunststof kozijn. Waar u zelf de inbraakproef aan kunt gaan en waar alle technische details van een kunststof kozijn zichtbaar uitgelegd kunnen worden. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor een afspraak met Martin, Ben of Dennis, ze staan u graag te woord en denken met u mee.

Voor ieder huis hebben wij de geschikte kunststof kozijnen in 30 standaard kleuren leverbaar. Kiest u voor een modern vlak profiel of een verdiept profiel?

Voorbeelden van renovatie

Voorbeelden van nieuwbouw

Onze producten:

Diverse projecten vindt u hier, wenst u meer te lezen over onze kunststof kozijnen of andere gevel producten lees dan op onze website verder, tevreden klanten  en mooie projecten met kunststof kozijnen worden daar uitgebreid getoond.

Onze mooie showroom bezoeken

Met een adviseur een afspraak maken

Lees meer
Volg ons op

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.