Sam Sneek Makelaardij

Verkoop van uw woning

Bij het verkopen van uw huis is deskundige hulp geen overbodige luxe. Sam Sneek Makelaardij kan u adviseren en u stap voor stap bij de verkoop begeleiden. Wij kunnen het volgende voor u betekenen bij de verkoop van uw pand:

  • U heeft uw eigen contactpersoon.
  • Wij leggen graag alle gemaakte afspraken vooraf vast: dus eerst duidelijkheid over de hoogte van de verkoopkosten van uw woning
  • Advisering over de juiste verkoopprijs
  • Tips om uw woning zo goed mogelijk te presenteren
  • Rondleiden geïnteresseerden
  • Onderhandeling over de prijs en voorwaarden
  • Het opstellen van de koopakte
  • Administratieve afwikkeling van de verkoop van uw woning

 

Wat komt er allemaal bij de verkoop van een woning kijken?

 

Stap 1: Bepalen van de vraagprijs
Dat gebeurt op basis van een grondige inspectie en waardebepaling van de woning. Sam Sneek Makelaardij brengt daarbij direct verkoopargumenten in kaart. Soms adviseren we u bepaalde in het oog springende zaken op te knappen zodat uw woning er zo goed mogelijk uitziet.

 

Stap 2: Beschrijving van de woning met foto
Opstellen van een handzame brochure met professionele foto’s, het plaatsen op onze website en diverse andere, zoals FUNDA.nl en JAAP.nl. Daarnaast worden verdere afspraken gemaakt over de wijze waarop uw woning onder de aandacht wordt gebracht, zoals bv. huisadvertenties in lokale en regionale bladen, een bord in de tuin of een gevelbord.

 

Stap 3: Onderhandeling met mogelijke kopers
Voordat de onderhandeling van start gaat, maken we samen met u afspraken over de biedingprocedure en de specifieke onderhandeling, wij bespreken met u bijvoorbeeld ook de eventuele verkoop van roerende goederen zoals zonwering, vloerbedekking en dergelijke. Als verkopend makelaar benut Sam Sneek Makelaardij uiteraard alle verkoopargumenten. Wij zorgen voor de best mogelijke verkoopprijs met de best mogelijke verkoopvoorwaarden.

 

Stap 4: De koopovereenkomst
Is de koop rond dan worden de mondeling gemaakte afspraken tussen koper en verkoper schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst. De koop is definitief als de “drie dagen termijn” is verlopen en eventuele ontbindende voorwaarden zijn vervuld. In de koopovereenkomst staan behalve de verkoopprijs ook de afspraken over overname van roerende zaken, overdrachtsdatum e..d. Aan de hand van de koopovereenkomst bereidt de notaris ( door koper uitgezocht) de eigendomsoverdracht voor. De notaris handelt verder alle financiële zaken rond de verkoop af, waaronder de aflossing van uw eventuele hypotheek.

 

Kies voor een betrouwbare partij zoals Sam Sneek Makelaardij en neem vandaag nog contact op. U kunt ons 6 dagen per week tot 21.00 uur bereiken.

 

             072-78 519 02 of info@samsneekmakelaardij.nl

Lees meer

Onze projecten

Laat je inspireren door ons werk en onze vakbekwaamheid

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.