Europese verhuizing naar Italie

Europese Verhuizing van nederland naar Sicilie.

 

Recent hebben we een hele mooie Europese verhuizing mogen doen van Nederland naar Sicilie in Italie. In Nederland hebben onze verhuizers in twee dagen de gehele inboedel geladen voor de lange reis naar Italië.
Op zondagavond vetrokken onze verhuizers voor de meerdaagse rit naar Sicilië. De eerste tussenstop was Frankfurt. Vanuit Frankfurt vervolgde de route naar; Cividale del Friuli in Italië. Op dinsdag 1 november was in geheel Italie, voor al het vrachtverkeer, een rijverbod ivm Allerheiligen. De dagen er na vervolgde de verhuizers de lange reis naar de punt van de laars.

Aangekomen bij de plaats Villa San Giovanni zijn de verhuizers met de truck de boot op gegaan voor de overtocht naar Messina op Sicilië. De ochtend begon met het uitladen van de gehele verhuizing. Omdat de woning met onze DAF XF niet bereikbaar was hebben we een shuttle van (inclusief 3 verhuizers) moeten inhuren. Zelfs de shuttle van kon nog maar net bij het adres komen. Aan het einde van de dag was de klus klaar en kon de vlag uit!

Na het uithangen van de vlag bij onze klant op Sicilië zijn de motoren van onze XF weer gestart voor de reis naar huis. Op de terugweg hadden we nog een kleine verhuizing geladen iets ten noorden van Rome. Omdat het adres onmogelijk was voor onze truck is wederom gebruik gemaakt van een shuttle van een lokale Italiaanse verhuizer.

 

Gaat u ook verhuizen binnen Nederland, Europa of Internationaal? Neem dan contact op met Passies Verhuizers. U kunt hier het contactformulier invullen.

Passies Internationale Verhuisbedrijven BV

Website: www.passies.nl

Passies Internationale Verhuisbedrijven BV Broekermeerstraat 136
2131 AT Hoofddorp
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Europese verhuizing naar Italie

Passies Verhuizers14955910_1236099856413066_1150371323250075237_n
Passies Verhuizers
Giovaruscio
Bekijk alle foto's