De Groot Hoveniers

Hovenier Nijmegen

Op zoek naar een professionele hovenier in Nijmegen? De Groot Hoveniers is een hoveniersbedrijf en tuinarchitect werkzaam in de regio Nijmegen. Onze tuinmannen zijn gespecialiseerd op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast verzorgen wij ook het aanleggen van overkappingen en tuinhaarden.

Onze hoveniers luisteren naar uw wensen, vertalen uw gedachten in een tuinschets en werken naar het afgesproken budget. Deze componenten zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk van uw tuin kunt genieten.

Tuinarchitect en tuinontwerp

De Groot Hoveniers ontwerpt uw nieuwe tuin aan de hand van een kleurrijke 2D-schetsontwerp met sfeerimpressie. Hierop staat de indeling van uw tuin inclusief de afmetingen en is er al rekening gehouden met bijvoorbeeld de plantsoorten, de aanleg van een terras(overkapping), een vijver of misschien wel een tuinhaard!

Tuinaanleg

Als u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp, wordt uw tuinaanleg door onze tuinmannen van A tot Z voor u aangelegd. Alle werkzaamheden die verricht dienen te worden.

Enthousiast gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Dat begint natuurlijk met een strakke planning, onder regie van onze projectleider Edwin de Groot. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten, van grondwerk en bestrating tot houtwerk, waterwerken en beplanting. Uiteraard altijd in goede afstemming met u als opdrachtgever. Tijdens de uitvoering houdt hij in de gaten dat alles efficiënt en conform afspraak wordt uitgevoerd.

Of het nu gaat om sierbestrating, metselwerk, verlichting of een vijver onze hoveniers verzorgen het aanleggen van uw droomtuin met een groot plezier. Meestal leggen wij de tuin helemaal zelf aan, in eigen beheer, met eigen machines en hulpmiddelen.

Zo creëren wij de tuin waar u nog jaren van kunt genieten. U gaat uw tuin ervaren als verlengstuk van uw woning, een extra leefruimte waarin u zich prettig voelt.

Tuinonderhoud in Nijmegen

Zodra de tuin klaar is dient deze uiteraars onderhouden te worden. Heeft u groene vingers? Dan vertellen wij graag waar u op moet letten. Wilt u het uitbesteden? Wij kunnen wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of éénmalig langskomen voor het tuinonderhoud.

De Groot Hoveniers legt tuinen aan in de regio Uden, Cuijk, Malden, Mook, Berg en Dal, Veghel, Heeswijk Dinther, Schijndel en Mill.

Afspraak maken met een hovenier in Nijmegen?

WIlt u graag met ons hoveniersbedrijf een afspraak maken in uw tuin? Plaats hier uw tuinklus en wij nemen persoonlijk contact met u op om langs te komen bij u thuis, bij het bedrijf of gemeente.

Wij maken van uw tuindroom een zorgeloos paradijs!

Lees meer
Volg ons op

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.