Hoveniersbedrijf De Langstraat

Bel ons
0416372273

Hovenier Tilburg

Hoveniersbedrijf nodig in Tilburg? De Langstraat is dit jaar al 25 jaar werkzaam op het gebied van het ontwerpen van diverse soorten tuinen, het realiseren van de tuinaanleg en de verzorging van diverse onderhoudswerkzaamheden. Met zo'n 10 medewerkers in dienst is De Langstraat een echt familiebedrijf die garant staat voor goed verzorgde tuinen en groenvoorzieningen. Bent u toe aan een grondige verandering in uw tuin? Doordat Hoveniersbedrijf De Langstraat Tilburg praktisch en persoonlijk te werk gaat samen met de klant, verzekeren wij een goede dienstverlening voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Wij leveren de volgende diensten:

  • Tuinontwerp inclusief 3D tuintekening
  • Tuinaanleg
  • Sierbestrating
  • Kunstgras
  • Tuinonderhoud
  • Diverse houten tuinbouwconstructies (tuinhuis, overkappingen, vlonders)

Wij denken graag met u mee om een perfecte plek te creëren, zodat u kunt genieten van uw tuin.

Tuinplan maken met een hovenier in Tilburg

Hovenier Tilburg gaat altijd aan de hand van een vooropgesteld tuinplan te werk, zodat u als klant precies weer welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wanneer. Of het nu om een complete tuinrenovatie gaat of een kleine snoeibeurt, elke tuin verdient de aandacht van een professionele tuinman.

Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in Tilburg en omstreken

Hoveniersbedrijf De Langstraat is werkzaam in de regio: Waspik, Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Loon op Zand

ADRES
Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Bekijk onze website
Stuur een email

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.