Luxe tuin met Zwembad Sprang Capelle

De opdrachtgever uit Sprang Capelle beschikt over een grote tuin met zwembad. De vrijstaande woning heeft een tuin rondom de woning van zo’n 850 vierkante meter. De taak van hoveniersbedrijf de Langstraat was een onderhoudsvriendelijke tuin met een luxe uitstraling te creëren.

Tuinaanleg Tilburg

Van tuinontwerp tot tuinaanleg inclusief bestrating werd door ons verzorgt. Ook het eventuele tuinonderhoud wat er bij de tuin komt kijken zullen wij ook onder onze hoede nemen. Zo kan de opdrachtgever jaar in, jaar uit van de tuin genieten.

De volgende werkzaamheden hebben wij verricht voor het creëren van deze droomtuin: grondwerk, sierbestrating, beplanting, gazon, haag, bomen, terras, verlichting, automatisch sproei-installatie, tuinpad, openhaard en tuinmeubelen.

Bestrating Sprang Capelle

De nieuwe oprit is bestraat met langwerpige grijze betonklinkers. Het nieuwe terras en de wandelpaden rondom de woning zijn aangelegd met natuursteen. De resultaten zijn strakke terrassen en paden rondom de woning.

Gazon met graszoden

Hoveniersbedrijf de Langstraat heeft met een team van ervaren tuinmannen gezorgd voor een nieuw gazon. Met big-slag graszoden is snel resultaat de zien. Binnen enkele weken ontstaat een prachtig en stevig grasveld.

+ Meer

Media | Luxe tuin met Zwembad Sprang Capelle

04 Luxe onderhoudsvriendelijke tuin met Zwembad Sprang Capelle 4
02 Luxe onderhoudsvriendelijke tuin met Zwembad Sprang Capelle 2
03 Luxe onderhoudsvriendelijke tuin met Zwembad Sprang Capelle 3
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten


Warning: array_rand(): Array is empty in /var/www/vhosts/vakspecialist.nl/httpdocs/custom.php on line 605