Moderne tuin in Tilburg

Moderne tuin in Tilburg

Voor een particuliere vrijstaande woning in Tilburg zijn wij aan de slag gegaan om een nieuw tuinontwerp te maken voor de voor- en achtertuin. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een oppervlakte tussen de 200 en 500 m2. De opdrachtgever heeft gekozen om een moderne en strakke sfeer in de tuin te laten terugkomen. Er is gebruik gemaakt van een keramische tegel voor de bestrating die kras- en vlekvrij is en in de loop der jaren zijn mooie kleuren weet te behouden.

Onderhoudsvriendelijke en open structuur

De plantenborders aan de buitenkant van de tuin zorgen voor een open structuur. De beplanting in combinatie met het boeddha tuinbeeld brengen je in een relaxte sfeer. De tuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd en bevat een mooi gazon van kunstgras. Het terras heeft een ondergrond gekregen van onderhoudsvriendelijke vlonderplanken.

Tuinafscheiding en vijver

De tuinafscheiding is gemaakt van harmonicagaas met daarvoor diverse planten en klimplanten. Met een lange, smalle vijver inclusief vissen en rietachtige waterplanten is de gehele tuin een echte eyecatcher geworden.

Hoveniersbedrijf De Langstraat Elshoutseweg 25
5154 AS Elshout
Bekijk onze website
Stuur een email
Bekijk onze bedrijfspagina
+ Meer

Media | Moderne tuin in Tilburg

Moderne tuin in Tilburg 1
Moderne tuin in Tilburg 4
Moderne tuin in Tilburg 7
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten - Hovenier